Balmainia Bijou

De Balmainia Bijou-collectie is een moderne viering van de geschiedenis van het merk Balmain. Kleine piramides markeren de uren. Deze kunnen de drager doen denken aan de iconische ingang van het Louvre in Parijs, of aan de studs op haar haute couture riem of tas. De blijvende indruk die deze Zwitserse horloges achterlaten is er een van compromisloze elegantie met een gepolijste twist.

Een typisch karakteristiek Balmain-bevestigingspunt is centraal verbonden met de ronde kast. Op de kast is de merknaam op kenmerkende wijze over de bovenkant gegraveerd, terwijl de wijzers zich elegant over de rest van de omkadering bewegen.

De Balmainia Bijou-collectie omvat 13 modellen. Er zijn kasten in roestvrij staal, evenals uitvoeringen met rosé/goud PVD en een tweekleurige afwerking. Trouw aan de speelse geometrische designmethodes zijn de metalen armbanden voorzien van opvallende structuren. Slanke, zuilvormige schakels aan de buitenkant ondersteunen de langere centrale elementen, allemaal met licht gebogen oppervlakken. De alternatieve slanke lederen bandjes met alligatorprint geven het horloge een trendy accent. Strakke wijzerplaten in zwart, grijs, blauw of wit bevestigen dat eenvoud gracieus is.

O.a. verkrijgbaar bij:
Royal Coster Diamonds
Paulus Potterstraat 2-6
1071 CZ Amsterdam
T:  020-305 55 55
W: costerdiamonds.com