De verschillende soorten heren horloges van Hugo Boss

Het heren horloge gaat al een tijdje mee. Tussen 1504 en 1508 werd de eerste draagbare klok met een veermechanisme gemaakt. In plaats van de ronde vorm die we allemaal kennen nu, had het allereerste horloge een ovale vorm en zag het eruit als een soort ei. Gelukkig is er met de jaren veel veranderd en zijn er tegenwoordig talloze merken die het mooiste uurwerk aanbieden.

Dat er tegenwoordig veel merken zijn die een horloge aanbieden is natuurlijk fijn maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag leggen we je daarom graag wat meer uit over de verschillende types horloges. Dit van één van onze favoriete merken, Hugo Boss. Het merk Hugo Boss is wereldwijd bekend door de hoge kwaliteit en elegantie. De horloges zijn luxe, met oog voor detail en geschikt voor iedere gelegenheid. De horloges weerspiegelen het verfijnde karakter en vakmanschap waar alle Hugo Boss producten om bekend staan.

BOSS HB1513713 PIONEER
(zie foto boven)

Dit horloge heeft een behuizing gemaakt van roestvrijstaal in de klassieke kleur zilver. Ook de horlogeband is gemaakt van roestvrijstaal. Doordat de wijzerplaat in de kleur blauw komt is de horloge net wat anders dan andere horloges. Ben je dus op zoek naar een horloge met net wat extra’s? Dan is dit zeker het horloge voor jou!

BOSS HB1513796 DISTINCTION

Ook dit horloge heeft een behuizing gemaakt van roestvrijstaal. Dit keer alleen in de kleur rosé goud. De combinatie van de horlogeband gemaakt van leer en de behuizing gemaakt van rosé goud zorgt voor een klassieke look and feel. Ook is het horloge voorzien van mineraalglas en krasbestendig. Een luxe horloge wat past bij elke stijl!

HUGO HU1530118 #RASE

Dit stoere horloge komt in de kleur zwart. Alle eigenschappen van dit horloge zijn zwart gemaakt zodat de stoere uitstraling nog beter tot z’n recht komt. Ook geeft de brede behuizing van 42 mm een groter en stoerder karakter. Tenslotte is dit horloge 3 ATM waterdicht, bestand tegen spatwater zoals handen wassen. Erg handig dus ook!

Natuurlijk biedt Excluso nog veel meer Hugo Boss horloges. Wij zijn trots op onze officiële partnernaam. Bekijk ons volledige aanbod op de website of vraag ons om persoonlijk advies.