Derde generatie Tag Heuer Conncected

Een premium smartwatch met vele gezichten

Tag Heuer is een voorbeeld van een fabrikant van klassieke horloges die ook smartwatches maakt. De TAG Heuer Connected smartwatch debuteerde eind 2015. In 2017 verscheen de tweede generatie met de naam Connected Modular 45. Het bedrijf komt nu met de Connected 2020 met Wear OS. Verkrijgbaar In staal en titanium.

Het 45 mm horloge is verkrijgbaar in staal of titanium en draait op Wear OS by Google. De apps zijn zowel toegankelijk voor iOS- als Android-gebruikers. O.a. Googe Translate en Google Pay functioneren probleemloos, terwijl je natuurlijk ook je e-mail kunt lezen.
Maar in de eerste plaats is het een sporthorloge met de eigen TAG Heuer sportapps. Je kunt de smartwatch verbinden met je smartpone en zo aan de slag met de app, die o.a.  golf, hardlopen, fietsen, wandelen en fitness.

De behuizing heeft een diameter van 45 mm en is 13,5 mm dik. Het scherm is een 1,39-inch oled-exemplaar. Op de behuizing vind je naast de multi-functionele kroon, twee knoppen. Het horloge ondersteunt Bluetooth 4.0, WiFi en NFC.

O.a. verkrijgbaar bij Schaap en Citroen