Edelsmederij Kircher Schmuck

‘Wij maken lievelingssieraden!’

Bij Edelsmederij Kircher Schmuck worden al 35 jaar lang lievelingssieraden gesmeed. De in Amersfoort gevestigde Meester Edelsmederij is een begrip geworden, mede en vooral door de grote passie en vakmanschap waarmee de sieraden worden vervaardigd.

U kunt er niet alleen terecht om een (zelfontworpen) sieraad te laten maken, ook kunt u een al bestaand sieraad dat niet meer past bij uw stijl laten omsmeden tot een sieraad dat wel aan uw smaak voldoet. Zo kunt u bijvoorbeeld toch nog uw erfstuk waar u veel emotionele waarde aan hecht voor altijd bij u dragen.  Zo krijgen sieraden die een verleden in zich dragen, van armbanden, ringen tot kettingen, alle een nieuwe toekomst. Niet voor niets is Edelsmederij Kircher Schmuck al in 2015 uitgeroepen tot duurzaamste ondernemer van Amersfoort.

Collectie

De sieraden hebben alle het keurmerk 750. Dit betekent dat zij vervaardigd zijn van 18 karaat goud en  een goudgehalte hebben van 75%. Alle gesmeed van geel wit en rosë goud en meestal voorzien van een bijzondere edelsteen of parel. Deze zijn vooral afkomstig van de beroemde Fa. Ruppenthal uit Idar Oberstein.

Edelsmederij Kircher Schmuck
Havik 15
3811 EX Amersfoort
T: 033-462 49 11
E: info@kircher-schmuck.com
W: kircher-schmuck.com