De Ruijtermeubel

Ambachtelijk design van eigen bodem

Mooie vormen, subtiele details, prachtige stiksels, perfect zitcomfort en een kwalitatief hoogwaardige afwerking; het zijn de ingrediënten waarmee designmerk House of Dutchz al sinds jaar en dag zijn bijzondere meubelcollecties vormgeeft. De meubels van dit Nederlandse merk zijn zelfs van een dusdanig hoge kwaliteit, dat elk zitmeubel wordt geleverd met 7 jaar garantie.

Handgemaakt en duurzaam

Het op en top Hollandse woonlabel maakt meubels voor mensen die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en comfort en waarde hechten aan natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. De veelzijdige meubels van dit merk zijn vriendelijk geprijsd en passen in elk interieur.

De exclusieve collectie bestaat onder andere uit heerlijk comfortabele banken, knusse hoekbanken voor de hele familie, bijzondere fauteuils en eigentijdse tafels die een echte eyecatcher in je interieur vormen. De meubels van House of Dutchz zijn stuk voor stuk handgemaakt van de beste houtsoorten of uitgevoerd in de mooiste kwaliteit stof- of ledersoorten en geven net dat beetje meer aan je interieur.

Je eigen unieke House of Dutchz meubel creëren

Wie de voorkeur geeft aan een robuust, eigentijds of industrieel interieur met een eigen karakter zal zich bij House of Dutchz direct thuis voelen. Want ook voor de persoonlijke wensen is er ruimte met de meubels van dit merk. Niet alleen door de opvallende details en bijzondere manieren van afwerken, maar bijvoorbeeld ook door de mogelijkheid tot het maken van eigen opstellingen met losse elementen. Bovendien zijn er uiteenlopende kleuren voor onderstellen, diverse mogelijkheden in zithoogte of comfort en talrijke tinten in stof en leder. Zodat iedereen zijn eigen, unieke en op maat gemaakte House of Dutchz bank of fauteuil kan creëren.

Maximaal comfort, maximale garantie

Ieder meubel van dit bijzondere merk is met zorg gemaakt door de allerbeste vakmensen en volgens de hoogste kwaliteits- en comfortmaatstaven, die House of Dutchz aan zijn collectie stelt. Niet voor niets wordt elk zitmeubel uit de exclusieve collectie geleverd met maar liefst 7 jaar garantie.

Gratis deskundig 2D en 3D interieuradvies

Bij De Ruijtermeubel op Woonboulevard Cruquius is de collectie van House of Dutchz al jaren een van de favorieten. De woonwinkel helpt zijn klanten dan ook graag met het maken van de juiste keuzes bij het kopen van deze meubels. Zo bieden zij gratis advies door twee zeer ervaren interieurarchitecten voor klanten, die hulp kunnen gebruiken op gebied van indeling, kleurkeuzes of persoonlijke woonstijl. Er is keuze uit een 2D-advies met een schaaltekening van de adviezen en een uitgebreider 3D-adviesgesprek met een ontwerp op maat vanuit een speciaal 3D-tekenprogramma. Zo’n gratis deskundig adviesuur kan worden aangevraagd via de website van De Ruijtermeubel. Kijk ook voor de complete House of Dutchz collectie op de website van de winkel op Woonboulevard Cruquius.

De Ruijtermeubel
Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T:  023-548 10 00
E: info@deruijtermeubel.nl
W: ruijtermeubel.nl