Eigenzinnig stoere villa

Bij deze onconventionele villa, is door 2architecten maximale lichtinval gecombineerd met optimale privacy. Door de hoge zitkamer ontstaat een open en lichte woning met ee n bijzondere ruimtelijkheid. De unieke uitstraling van de langformaat bakstenen contrasteert met het s trakke aluminium zetwerk. In het interieur is tot in het kleinste detail aandacht besteed aan afwerking, inrichting, verlichting en aankleding.

Over 2architecten stoere villa 2architecten is een bureau met twee gezichten: creatief, fris en vooruitstrevend enerzijds en praktisch, realistisch, ervaren en adviserend anderzijds. Onze architecten en adviseurs staan u bij vanaf initiatief tot en met oplevering. We adviseren bij particulieren en professionele opdrachtgevers op het gebied van haalbaarheid, organisatie, ontwerp, vergunningen, duurzaamheid en bouwbegeleiding. 2architecten is in 2009 opgericht door Roy Bertholet. Met een klein team van ambitieuze ontwerpers, tekenaars en modelleurs ontwerpen, visualiseren en realiseren wij diverse projecten in Nederland en daarbuiten. 2architecten werkt samen met diverse andere architecten, constructeurs en interieurontwerpers.

Door de toepassing van langformaat bakstenen van Petersen Tegl worden de lange lijnen benadrukt. Dezelfde stenen bekleden ook de 6 meter hoge wand waarlangs de trap naar de bovenverdieping leidt. Het grote raam dat omknikt in het daklicht geeft een zee van licht. De 4 meter hoge zitkamer biedt uitzicht op het omliggende groen. “Als totaal leverancier heeft MKK (Maatwerk Kopers Keuze) met genoegen mogen meewerken aan dit schitterend project. We hebben hier Xinnix binnendeurkozijnen met plafondhoge deuren geleverd en gemonteerd. Daarnaast hebben we de woning voorzien van maatwerk glazen taatsdeuren in combinatie met deurgrepen doorlopend tot de vloer. Om het interieur en exterieur met elkaar te verbinden hebben we zwarte Alucopal gevelbekleding met eigen deskundigheid gemonteerd aan zowel de binnen – als de buitenzijde van de woning. Ook de Ipé outdoor vlonderplanken zijn door MKK aangeleverd en gemonteerd. Door de uitstekende communicatie tussen beide partijen en onze leveranciers, spreken wij van een zeer geslaagd project en zijn wij trots op het eindresultaat.”

“Bij het ontwerpen van de sanitairruimtes is Fors design, in samenwerking met de opdrachtgevers, voor de mooie Mutina wandtegels “Patchwork” gegaan, een werkelijke Eye-catcher! Dit was het beginpunt voor de overige kleuren en toepassingen sanitair voor de badkamers en gastentoilet. Bij het mooie ligbad en wasmeubels horen natuurlijk RVS geborstelde kranen van Cea design uit Italie. Stoer, minimalistisch en tijdloos aan look, waar ze lang plezier van zullen hebben. Het ligbad en overige wasmeubel en fonteinen zijn ontworpen door de Marike Andeweg van het merk Not Only White. Fors design badkamers past vele mooie merken toe in ontwerpen, maar doen net altijd iets meer! De opdrachtgevers wilden graag hardhouten vlonders, Fors design badkamers maakte een rvs drainbak op maat en ging op zoek naar mooi hardhout voor de vlonders, warm en stoer! We zoeken altijd de grens op om iets exclusief en persoonlijk te maken. We ontwerpen niet van een eiland, maar gaan op pad naar alle mogelijkheden die maar bedenkbaar zijn. Fors design badkamers kreeg in ieder geval een geweldige boost bij het ontwerpen en uitvoeren van dit mooie bouwproject!”

Deze Eigenzinnig Stoere Villa is in samenwerking gerealiseerd door:
2architecten
Stratumsedijk 63
5611 NC Eindhoven
T: 040-236 99 68
E: info@2architecten.nl
W: 2architecten.nl

Fors design badkamers
Grintweg 13
4823 ZC Breda
T: 076 54 94 160
E: fors@fors-design.nl
W: fors-design.nl

MKK (Maatwerk Kopers Keuze)
Habraken 2152
5507 TH Veldhoven
T: 040-7200401
E: info@mkkbrabant.nl
W:mkkbrabant.nl