Heerkens Keukens

Kleinschalig familiebedrijf met grote betrokkenheid en vakmanschap

Heerkens Keukens is al sinds de oprichting in 1979 door Wim Heerkens een betrouwbaar en kerngezond familiebedrijf, waar nu Nick Heerkens langzaam het stokje gaat overnemen.

De ruim 40 jaar ervaring die het bedrijf heeft zorgt voor de juiste basis om u met grote vakkennis van een goed advies te voorzien. De grote betrokkenheid in al die jaren zorgde ervoor dat het bedrijf groot is geworden door mond-tot-mond reclame. In de uitgebreide keukenstudio presenteert Heerkens Keukens een compleet assortiment A-merken op het gebied van keukens voor elke stijl.

Expertise in greeploze keukens

Dank zij het eigen atelier worden de keukens tot in detail geproduceerd. Zo zijn de greeplijsten, plinten en zijpanelen uit hetzelfde materiaal vervaardigd als de fronten. In de eigen spuiterij worden de onderdelen tegelijk gebeitst en gelakt. Door het gebruik van authentiek natuurlijke materialen krijgen deze keukens een exclusieve uitstraling.

Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de route in uw keuken, gezinssamenstelling, gewenste sfeer en ga zo maar door. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. Heerkens Keukens neemt graag en ruim de tijd om uw keuken optimaal aan uw situatie aan te passen. De keuken is immers de ruimte die steeds centraler komt te staan in huis.

Heerkens keukens is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van keukens. Wij denken met u mee en geven u een eerlijk advies op maat, met passie voor keukens.

*Voor het realiseren van uw keuken werkt Heerkens Keukens in de volgende stappen:

Voor het maken van een afspraak, ook buiten openingstijden, verwelkomt Heerkens Keukens u graag in de showroom. Om inspiratie op te doen en kennis te maken met het familiebedrijf, maar vooral voor een gedegen advies op maat, met passie voor keukens tot stand gekomen.

Laat geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken maken, zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt hoe deze eruit komt te zien. Na de presentatie van het ontwerp ontvangt u vervolgens een duidelijke en heldere offerte.

Ontzorging

Indien gewenst verzorgt Heerkens Keukens ook voor een bekwame loodgieter, elektricien, stukadoor en schilder. Daarbij behoeft u zich nergens meer over te bekommeren, ook niet over de planning van deze vakmensen .

Het resultaat is een unieke keuken aan de hand van uw wensen.

Heerkens Keukens
Molenhoeven 44
5472 PZ Loosbroek
T: 0413-229888 of 06 3609 5072
E: info@heerkenskeukens.nl
W: heerkenskeukens.nl