Jilles Furniture Design

Eettafel Jan

Bij Jilles Furniture Design hebben ze een grote passie voor het ontwerpen en creëren van unieke meubels. De meubels uit hun collectie passen prima in ieder hedendaags interieur. Jilles Furniture Designwerkt graag met mooie duurzame materialen en besteedt veel aandacht aan de kleinste details. De meubels worden volledig geproduceerd in de eigen meubelmakerij. Hierdoor bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Eettafel Jan

Eettafel Jan is een ware verrijking voor uw interieur. Hij oogt stoer maar heeft ook een verfijnd lijnenspel. De tafel is gemaakt van bamboe balken en plaatmateriaal. Door de vrijwel onzichtbare matte lak behoudt het materiaal zijn natuurlijke karakter. De tafel is in diverse afmetingen leverbaar.

Afmetingen: 220 x 100 x 76 cm
Prijs: € 1.465

Lamp Pumpkin

Deze prachtige vloerlamp is een echte blikvanger. De inspiratie voor deze lamp komt van de pompoen en is gemaakt van gebogen bamboe stroken. U bedient de lamp door aanraking van het messing plaatje aan de voorzijde. Op deze manier kan de lamp ook gedimd worden en creëert u de juiste sfeer.

Afmetingen: 85 cm in doorsnede
Prijs: € 1.850

Kastje Jilles

Kastje Jilles is ons eerste eigen ontwerp. De inspiratie voor het kastje komt van meubels uit de art deco periode. Het kastje is gemaakt van zwart gelakt beukenhout en bamboe fineer. Door de lange verjongde poten oogt het kastje lichtvoetig. De deurtjes zijn greeploos te openen en zijn uitgevoerd in visgraatmotief.

Afmetingen: 43 x 33 x 100 cm
Prijs: € 1.490

Jilles Furniture Design
Werkplaats en Showroom
Oosterblokker 125
1696 BD Oosterblokker
T: 06 46 34 86 78
E: info@jillesfurnituredesign.nl
W: jillesfurnituredesign.nl