MisterDesign

Retro Nordic Opbergkast

De Retro Nordic Opbergkast maakt onderdeel uit van de uitgebreide Retro serie van het Nederlandse designlabel Ruijch. De serie kenmerkt zich door een typische jaren 60 stijl, gecombineerd met een hedendaagse en minimalistische Nordic uitstraling. De asymmetrische opstelling van de opbergkast voegt daar een speels grafisch effect aan toe.

Retro Nordic TV-meubel

Het Retro Nordic TV-meubel heeft dezelfde esthetische waarde als de andere meubels uit de Retro serie; een prachtig onbewerkt massiefhouten onderstel en een strak vormgegeven body van stevig MDF voorzien van een mat witte lak. Het lage TV-meubel heeft drie schuifdeuren met elk een minimalistische uitsparing die als handgreep dient. Achter ieder vak bevindt zich een praktische snoerdoorvoer.

The Box Walnoot – 1 deur

Deze The Box, gemaakt van walnoothout, is in 2019 aan de populaire The Box serie toegevoegd. Het walnoothout zorgt voor een warme en luxueuze uitstraling terwijl het minimalistische karakter van The Box behouden blijft. Deze kleinste variant, voorzien van één klep, past door zijn afmeting perfect in kleinere ruimtes.

The Box Sand Grey – 2 Deurs

The Box Wandkast is een zeer minimalistisch vormgegeven design, dat schittert door zijn eenvoud. Dit effect wordt bereikt door de strakke belijning en de verdunde zijden van het wandmeubel én door het feit dat het ophangsysteem aan het oog wordt onttrokken. In deze uitvoering met een zachte ‘Sand Grey’ lak, is The Box voorzien van twee kleppen die met een luchtpompvering open- en dicht gaan. In de achterwand van de wandkast bevindt zich een praktische snoerdoorvoer, voor uw televisie of platenspeler.

Verkrijgbaar bij:
MisterDesign
Vughterstraat 278
5211 GR ’s-Hertogenbosch
T: 073-612 66 24
W: misterdesign.nl