Ruimtelijk wonen in een Oude Wasserij


Wie krijgt er tegenwoordig de kans een Oude Wasserij mee om te toveren tot geweldige ruimtelijke woning! Wij hebben het geluk gehad en met beide handen aangenomen. Roobuust.. heeft naar wens de speciale rooster traptreden, balustrades en balken uitgevoerd en in een mooie kleur laten coaten.

De gehele entresol is een mooie subtiele eye-catcher in deze ruimtelijke woon-en werkruimte. De tweede trap leidt naar een dakterras, om ‘s middags mooi in het hartje van de stad je lunch te nuttigen, zo relaxt!

Samen zijn we en door de gehele open ruimte vele mogelijkheden gehad. Maar geheel naar wens tot dit resultaat gekomen! gaan ontwerpen Bestaande historische elementen, zoals de ijzeren stander met klinknagels en balkenlaag, diende natuurlijk behouden te blijven. De trappen en balustrades mochten industrieel worden zoals ook de betonnen vloer.

Roobuust.. heeft meer in huis dan alleen het fabriceren van trappen, balustrades en binnendeuren etc, we denken graag met u mee en ontwerpen in 3D voor het complete nieuwe beeld.


Grintweg 13
4823 ZC Breda
076-54 94 160
06-46 73 51 83
www.roobuust.nl