Satink Keukens

Satink Keukens heeft een showroom van 4.000 m2 waar al meer dan 30 jaar volop inspiratie te beleven is. Het kopen van een keuken is een ware beleving. Bij Satink gaat het erom dat klanten tevreden zijn en dat zij zich ‘thuis’ voelen in de showroom.

Wij luisteren naar onze klant

Het motto is bij Satink altijd geweest: “Satink doet gewoon beter zijn best”, dat was en is nog steeds de grondslag. Er moet vertrouwen zijn om over te gaan tot de aankoop van een duurzaam product. Boven alles staat dat de klant de producten vindt die aansluiten bij zijn of haar wensen, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook met de juiste afwerking van begin tot eind. Van offerte tot installatie en alles wat daar tussen gebeurt. Wanneer u voor Satink kiest dan kunt u uitgaan van een 100% tevredenheidsgarantie.

Satink gaat door waar een ander stopt

Zo bieden zij de mogelijkheid om op afspraak geheel ‘private’ te komen shoppen. Gedurende het gesprek is de gehele showroom uw domein! Samen met de keukenadviseur wordt uw keuken stap voor stap ontworpen. Steeds vaker is één van de wensen een keuken met energiezuinige apparatuur of eco-bewuste fronten en aanrechtbladen. Ook daar speelt Satink graag op in. De adviseurs zijn volledig op de hoogte van het duurzaamheidsbeleid en de milieuvriendelijke keuzes die te maken zijn tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken. Onlangs heeft Satink haar showroom volledig vernieuwd met de laatste trends en noviteiten en heeft zij veel gerenommeerde keukenmerken in huis zoals next125, Pronorm, Systemat en Häcker Classic die ieder hun eigen producteigenschappen hebben. De keuze is groot!

Persoonlijk advies

Bij Satink weten ze dat een keuken belangrijk is voor mensen, het is een rustpunt in huis. Een keuken moet een plek zijn waar je goed kunt koken, maar waar het ook gezellig is. De ervaren vakkundige keukenadviseurs van Satink houden daar rekening mee en nemen ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek waarin alle facetten aan bod komen.

U bent van harte welkom in de vernieuwde showroom op de Huub van Doornestraat 4 in Zwolle.

Satink Keukens
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle
T: 038 – 454 29 75
W: www.satink-zwolle.nl