Undici Keukens

Creatief-Maatwerk-Betaalbaar

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting. Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs. Wij werken enkel met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Wij zijn wij?

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door architectuur en design. Van het vele schetsen in mijn jeugd, naar het overwegen van een carrière als architect, tot het zelf inrichten / ontwerpen van mijn eigen woning; het ging vanzelfsprekend. Na een carrière bij Defensie besloot ik daarom alsnog te gaan voor mijn eerste liefde en heb ik in 2012 het roer omgegooid en is Undici keukens opgericht.

Aan de waterkant van de Piushaven te Tilburg opende Undici keukens in 2012 haar deuren. Al snel was er de behoefte aan een grotere locatie en werd de stap gezet naar het unieke Falcon-Pand, waar we ondertussen vijf jaar zitten. Per 2019 zijn we binnen het pand verhuisd naar een betere locatie waar onze keukens nog beter tot hun recht komen.

Dagelijks geniet ik van de brainstormsessies met klanten. De tijd nemen om wensen goed in kaart te brengen en deze vervolgens te vertalen naar een creatief en persoonlijk ontwerp geeft mij veel voldoening.

Inmiddels hebben we bewezen dat deze aanpak werkt en blijkt een mooie, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige keuken lang niet altijd duur te hoeven zijn. We nodigen je van harte uit je te laten inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom.

Hoe werken wij?

Het begint met een idee

Veelal komt de opdrachtgever met een idee binnen. Het is vanaf dat moment de kunst om samen tot een goed doordacht ontwerp te komen. Het kookgedrag staat hierin centraal. Factoren als samenstelling van het huishouden, esthetiek en functionaliteit spelen een grote rol in deze fase. Het karakter van de keuken dient overeen te komen met die van het huis en de klant. Hier ligt dan ook ons onderscheidingsvermogen.

3D presentatie en prijsopgave

We vertalen de brainstormsessie naar een ontwerp met fotorealistische tekeningen en bespreken deze tijdens de presentatie van het ontwerp. In deze fase wordt elk onderdeel van de keuken doorgenomen en waar wenselijk aangepast. Ook bespreken we de gespecificeerde prijsopgave tot in detail.

Afstemming en afronding

Nadat al de puntjes op de “i” zijn gezet, wordt het ontwerp definitief en komen we tot een overeenkomst. Veelal duurt het nog maanden tot een keuken geplaatst kan worden. We vinden het daarom fijn om drie maanden voor plaatsen nog even samen te zitten om het proces nog eens door te nemen.

Productie

Ons jongste technisch talent Denise start na het inmeten op locatie de productiefase op. Van het aanleveren van technische tekeningen en opdracht geven tot productie, tot het coördineren van bestellingen en logistieke stromen met als resultaat dat een tot twee weken voor plaatsing al de onderdelen netjes geordend bij ons binnen komen.

Oplevering keuken

In overleg met de opdrachtgever wordt het tijdstip bepaald waarop de keuken wordt geleverd, gemonteerd en opgeleverd. Over het algemeen duurt deze fase twee tot drie dagen. Het vaste en ervaren montageteam Ruud en Jeroen zorgt ervoor dat de keuken netjes geleverd wordt. Tijdens de montage wordt direct al het verpakkingsmateriaal afgevoerd en op het moment dat zij klaar zijn is de complete keuken aangesloten. Naderhand komen we graag nog langs om het resultaat te bewonderen en om mooie foto’s te nemen.

Met wie werken wij?

Om zowel het midden als het hoge en topsegment te kunnen bedienen werken wij voornamelijk met twee verschillende leveranciers.

Zampieri cucine uit Italië. Dit mooie bedrijf ligt nabij Venetië en is een ware trendzetter. Onderscheidend in hoge kwaliteit en greeploze keukens en een grote diversiteit aan houtfineer, metaal en topkwaliteit spuitwerk. Ontwerper en eigenaar Paulo weet als geen ander materialen te combineren tot een uitgebalanceerd ontwerp.  Puur vakmanschap zoals je bij een meubelmaker verwacht, maar dan geprofessionaliseerd tot een goed geoliede machine.

Cucinesse is onze tweede leverancier uit Italië. Het zijn bekenden van Zampieri en gesitueerd op slechts anderhalf uur rijden verderop aan de stranden nabij Rimini. Al meer dan veertig jaar produceerden zij vooral voor de Italiaanse markt, maar sinds enkele jaren ook voor het buitenland. We zijn trots een van de eersten in Nederland te zijn, die dit mooie product mogen gebruiken. Onderscheidend in prijs-kwaliteit is Cucinesse het ideale merk om prijstechnisch scherp toch een goede kwaliteit keuken te realiseren.

Undici Keukens
Piushaven 20e
5017AN Tilburg
013-590 51 97 / 06 14 87 59 48
E: info@undicikeukens.nl
W: undicikeukens.nl