De favoriete oven van thuisbakkers

KitchenAid ovens overtreffen je verwachtingen – en niet alleen door het iconische, onderscheidende design. De ongeëvenaarde functionaliteit, kracht en precisie helpen je bij het verkrijgen van perfecte resultaten. Het is niet voor niets de favoriete oven van thuisbakkers. Bakkers klaar? Bakken maar!

De multifunctionele ovens van KitchenAid bieden een wereld aan mogelijkheden, zoals de vele professionele bak- en gebakfuncties die zorgvuldig zijn samengesteld in samenwerking met meesterbakkers: denk aan verschillende soorten (stok)brood, pizza of quiche. Beginnende patissiers maken graag gebruik van de voorgeprogrammeerde functies voor soezen, croissants of korstdeeg. Omdat KitchenAid ovens heel nauwkeurig lage temperaturen kunnen vasthouden zijn ze bijzonder geschikt voor merengue, het maken van yoghurt of het drogen van fruit. Laat je creativiteit de vrije loop!

Goudbruin op meerdere niveaus

Multilevel cooking laat je op meerdere niveaus tegelijk bakken met gelijkmatige, goudbruine resultaten. De oven is uitgerust met handige telescopische geleiders, zodat je roosters en bakplaten ook tijdens het bakproces eenvoudig in en uit de oven schuift. Het slimme display geeft aan op welk niveau het gerecht moet worden geplaatst, wanneer de ventilator moet worden gebruikt en op welke temperatuur recepten het beste worden bereid. Stoomovens geven cakes en brooddeeg met gist een betere structuur dankzij de vochtige omgeving. Met de meegeleverde thermometer houd je eenvoudig de kerntemperatuur van je gebak in de gaten tijdens de bereiding. Zo ben je verzekerd van perfecte, professionele resultaten.

W: kitchenaid.com