Koelen als nooit tevoren

HydroBreeze: knisperende versheid en een verbeterde structuur van groente en fruit

Heb je ooit koud gefilterd water rechtstreeks uit je koelkast getapt? Of het ijsblokjes laten regenen in de vrieslade? Of je verse groente laten bedekken met een verfrissende nevel door simpelweg de deur te openen? Met deze vernieuwende eigenschappen en meer zijn de nieuwe inbouwkoelkasten van Liebherr met maar één ding in gedachten ontworpen: jouw leven makkelijker en verser maken.

Versheid met een wow-effect

Koelkasten moeten koelen. Dat is zeker. Maar dat is al lang niet meer genoeg voor Liebherr. De koel- en vriesspecialist verwacht veel meer van zijn apparaten. Tegenwoordig moet een koelkast een betrouwbare partner zijn die je ondersteunt, met je meedenkt en de dagelijkse taken uit handen neemt. Met de nieuwe inbouwapparatuur worden al deze eisen werkelijkheid. De meest indrukwekkende innovatie is geïnspireerd door de natuur. In de Salinas-vallei in Californië zorgt de nabijheid van de koele Stille Oceaan ervoor dat er in de zomer een fijne, vochtige mist neerdaalt op de groentevelden. Deze drogen daardoor niet uit. Je hebt deze frisse mist misschien ook wel eens in actie gezien in de supermarkt. Liebherr heeft deze innovatie aan zijn koelkasten toegevoegd. In de luchtdichte BioFresh Professionallade geeft HydroBreeze automatisch nieuwe energie aan fruit en groenten met een koele, frisse nevel. Elke keer dat de deur wordt geopend.

Een dorst naar meer gemak

Vers water zonder sjouwen met zware kratten en plastic flessen; dankzij de InfinitySping waterdispenser is de koelkast een eindeloze bron van kristalhelder en ijskoud water geworden. De waterdispenser is onzichtbaar aan de binnenzijde van de koelkast verwerkt zodat het design van je keuken niet wordt verstoord. En wat te denken van een automatische IceMaker? Zo heb je altijd een voorraad ijsblokjes in huis voor een spontaan tuinfeestje.

InfinitySpring: vul een glas of karaf met ijskoud water rechtstreeks uit de koelkast

Design en functionaliteit gaan hand in hand

De nieuwe inbouwapparaten overtuigen niet alleen qua gemak en vershoudtechnologie, maar ook qua design, materialen en energiezuinigheid. Onzichtbaar in de keuken, exclusief met veel glas en elegant roestvrij staal aan de binnenkant. De nieuwe designtaal maakt elke keuken helemaal af. Deze in het oog springende apparaten zijn ultrastil, superzuinig en eenvoudig aan te sluiten op je slimme huis.

Voor een goed overzicht, al voordat je de koelkast opent

Welke koelkast is de juiste voor mij? Deze vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Liebherr heeft zijn nieuwe koelkasten daarom in vier overzichtelijke series ingedeeld: Pure, Plus, Prime en Peak. Zo kies je eenvoudig die koelkast die perfect bij jou past. Ongeacht of je kiest voor basic of juist extra luxe; elk Liebherr apparaat zal er alles aan doen om jouw leven gemakkelijker te maken met frisse ideeën.

InfinitySpring: vul een glas of karaf met ijskoud water rechtstreeks uit de koelkast HydroBreeze: knisperende versheid en een verbeterde structuur van groente en fruit

W: koelen.nl