SieMatic geeft u lifestyle kleur!

Creëer een magische sfeer met onze 1.950 speciale kleuren.
Maak kleurcomposities om verliefd op te worden!

Onze lievelingskleuren onthullen wie we zijn. Kleuren geven sfeer en beïnvloeden onze stemming. En de juiste sfeer en stemming inspireren, motiveren, kalmeren en inspireren ons. Dus waarom zou u uw eigen keuken niet inrichten met uw eigen favoriete kleuren? Het is per slot van rekening de ruimte waarin we veel tijd doorbrengen. We koken er voor en met onze dierbaren, genieten er met elkaar, voeren er ontelbare gesprekken en beginnen er de dag (en vaak eindigen we hem er ook nog, met een gezellig drankje).

Voor mensen over de hele wereld is de keuken het middelpunt van hun huis – en niet alleen sinds thuiswerken en thuisonderwijs de norm zijn geworden.

SieMatic-designers maken iedere persoonlijke keukendroom waar. Daarvoor staan hen bijna onuitputtelijke mogelijkheden met meubelstijlen, materialen en speciale kleuren in zijde- en hoogglans ter beschikking. Maak kennis met extraverte keukens met felle en kleurrijke ontwerpen of laat u inspireren door subtiele, monochrome keukenconcepten. Ervaar de mogelijkheden van compacte keukens of juist royale, ruimtelijke keukenontwerpen. Bij SieMatic ziet u in elk opzicht een breed scala aan design, kleur en stijl. Het verbindende element is de kwaliteit en het overkoepelende, tijdloos elegante merk.

Een bezoek aan een SieMatic dealer  is altijd de moeite waard. Of bekijk eerst de grootste SieMatic-showroom ter wereld digitaal via siematic.com/360.

“Keukens zijn veel meer dan het hart van een huis of appartement. Vanuit deze overtuiging produceren wij al meer dan 90 jaar tijdloze keukens. Hoogwaardige materialen die worden gecombineerd met jarenlange expertise. Zo ontstaan ​​individuele keukens, ongeacht het budget en de grootte van de ruimte. Precies afgestemd op de behoeften van onze klanten. We zijn buitengewoon verheugd over het grote succes van de nieuwe SieMatic PURE SLX. Ons innovatieve, greeploze keukenconcept overtuigde niet alleen meer dan vier jury’s van prestigieuze designawards, het inspireert ook designliefhebbers en levensgenieters over de hele wereld.”  Zo vertelt Hanjo Runde, CEO SieMatic.

Siematic Colors is o.a. verkrijgbaar bij:

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: © Copyright SieMatic
Meer informatie:
SieMatic
W: siematic.com