Slimme multi-water kranen van Franke

In de keuken koken we samen, eten we en brengen we meer tijd dan ooit door. De kraan is hierbij een onmisbaar onderdeel. Handen wassen, thee zetten, het vullen van een karaf met verfrissend water, afspoelen van borden, het bereiden van groenten of pasta – de kraan wordt voor veel dingen gebruikt In iedere keuken zorgen de multi-water kranen van Franke voor optimaal gebruiksgemak. Zo is er een ruime keuze in functies, boiler, bediening, model en kleur en kun je zo altijd het perfecte systeem samenstellen dat bij jou past.

Alles uit 1 kraan

Naast uiteraard koud en warm water, kan er gekozen worden uit 4 verschillende speciale waterfuncties: direct kokend water, gezond gezuiverd water, verfrissend koel- en bruisend water. Een multi-water kraan van Franke is hierdoor handig en praktisch voor iedereen. En dat allemaal uit één kraan!

Zuiver, en dat proef je

De systemen van Franke zijn voorzien van een filter voor het beste water en voor bescherming van het multi-water systeem tegen corrosie.  Door gebruik van de filter worden niet alleen nare smaakjes zoals chlorides, maar ook pesticiden, medicijnresten en kalk uit het water gezuiverd. De goede mineralen blijven natuurlijk behouden, dus goed voor jou en goed voor het systeem.

Oplossing voor iedere wens en situatie

Voor iedere toepassing in de keuken, nieuw of bestaand, is een slimme oplossing beschikbaar. Er zijn boilers die zowel liggend als staand geplaatst kunnen worden, afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is in jouw keuken. Montage gaat snel en doeltreffend met de plug & play installatie methode, ongeacht de warm water-  of koud water situatie en aansluitingen bij jou thuis.

Duurzaam

Al deze luxe en toch duurzaam! De multi-water systemen zijn met deze gedachte ontwikkeld. De systemen zijn energiezuinig en uitgerust met een eco-stand waardoor er niet onnodig energie wordt verbruikt. Bovendien wordt minder water verspild omdat altijd de gewenste hoeveelheid water wordt gebruikt. Kokend water is snel voorhanden. Kies je ook de optie gezuiverd, gekoeld en/of bruisend water, dan behoort het kopen van plastic flessen tot het verleden.

Wel zo veilig

Multi-water kranen zijn verkrijgbaar met de mechanische Twistbediening. De (kokend) waterstraal stopt onmiddellijk wanneer de knop wordt losgelaten. De intuïtieve elektronische Touchbediening geeft middels de gekleurde lichtring precies aan in welke stand de kraan staat. Zowel de Twist- als de Touchbediening zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Iedere kraan is voorzien van een kindveilige bediening. Ook heeft de boiler een vakantie-stand met legionella protectie, wel zo veilig. Door de buis-in-buis techniek wordt de kraanhals bij gebruik van kokend water niet heet.

Verschillende modellen en Industrial Colors

Een multi-water kraan van Franke is niet alleen slim, maar ook een echte blikvanger die past in iedere keuken. Er zijn verschillende kraanmodellen verkrijgbaar; ga je voor tijdloos roestvrijstaal of kies je voor  één van de opvallende kleuren: Industrial Black, Industrial Anthracite, Industrial Gold of Industrial Copper? Er is een kraan voor iedere keukenstijl.

Bijpassende zeepdispensers

Hygiëne is erg belangrijk, zeker nu. De Franke zeepdispensers zijn hygiënisch, handig in gebruik en eenvoudig te vullen vanaf de bovenzijde. Een los (plastic) zeeppompje is niet meer nodig. Ook de zeepdispensers zijn verkrijgbaar in de Industrial Colors, en passen hiermee perfect bij gekleurde (multi-water) kranen. Dit zorgt voor een rustig, stoer en strak geheel in je keuken waar je heerlijk kunt genieten.

W: multi-waterkraan.nl
franke.nl