SmartDesign Keukenstudio

Smaakvolle luxe keuken met royaal keukeneiland

Deze smaakvolle luxe keuken met royaal keukeneiland heeft een aantal slimme toepassingen. Een tijdloze keuken met bijzondere accenten zoals de karakteristieke Dauby wandtegels en de hoge kastenwand die gedeelte in de muur is verwerkt voor een strakke uitstraling. De bijzondere details in het raam, de stalen deuren en het royale keukeneiland geven de keuken een unieke uitstraling.

Complete luxe keuken

Deze complete luxe keuken met eiland en barkrukken nodigt uit! Doordat er zoveel mogelijk is gewerkt met gelijke kastafmetingen, oogt de keuken rustig, ondanks de bijzondere details. De Dauby wandtegels geven karakter aan de keuken. En wat dacht u van de Amerikaanse koelkast, verwerkt in de hoge kastenwand? Een blikvanger op zich, maar doordat deze zo mooi verwerkt is in de kastenwand klopt deze in het geheel van deze luxe keuken.

Samenstelling van de keuken

De keuken is samengesteld uit de volgende items.

KEUKENFRONTEN:  Keller GL2600 Melamine trend collectie, Ebony verticaal.

APPARATUUR:  Multifunctionele oven met stoomfunctie en multifunctionele oven met magnetronfunctie, inbouw vaatwasmachine, Amerikaanse koelvriescombinatie van Siemens, Inductie-gaskookplaat van Atag, Quooker kokendwaterkraan Flex met bijbehorende zeeppomp en plafondunit van Novy.

KEUKENBLAD:  Composiet, Eternal Calacatta Gold Gepolijst

KEUKENONTWERP:  Olaf Blom, SmartDesign Keukenstudio

Wilt u ook graag zo’n smaakvolle luxe keuken met eiland? Of bent u geïnspireerd geraakt en wilt u ook graag een keuken samenstellen die volledig aansluit op uw wensen? Maak een afspraak en één van onze keukenadviseurs adviseert u bij het samenstellen van uw droomkeuken. Uw wensen gecombineerd met onze expertise resulteren in een prachtige keuken. Ontdek het zelf en kom langs in het SmartDesign center in Maassluis.

SmartDesign Keukenstudio
Mozartlaan 334
3144 NH Maassluis
T: 010-59 20 200
W: smart-design.nl