Steel

Steel is een Italiaans bedrijf met een lange familie geschiedenis sinds 1923. De fabriek, waar exclusieve keukenapparatuur ontwikkeld wordt – met als core business fornuizen -, is gelegen in Carpi in de regio Emilio-Romagna. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van het unieke bedrijf.

De exclusieve STEEL All Black FLEXzone inductiefornuizen, worden custom made vervaardigd in Italië en spelen in op de absolute trend; stoer en sober. Ook verkrijgbaar in 90cm breed, voorzien van een enkele oven. Massief zwart stalen bedieningsknoppen voorzien van silk-touch coating in combinatie met de nieuwste inductietechniek, zorgen voor ongekend veel bedieningsgemak en controle tijdens het koken en maken op ergonomisch vlak het grote verschil ten opzichte van tiptoets bediening.

Het Ascot assortiment kenmerkt zich door zijn ingetogen klassieke uitstraling, waardoor deze zich erg goed laat combineren met de meer landelijke interieurs, maar ook goed past in de robuust stoere keuken. ASCOT fornuizen zijn verkrijgbaar in 70, 90, 100 120, 140 en 160cm breed en verkrijgbaar in zowel gas als inductie uitvoering. Naast RVS, verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Voor de finishing, kan er gekozen worden uit chroom, geborsteld nikkel, messing of brons.

Je kunt het kookgedeelte zelf configureren gas of inductie en het ovengedeelte optioneel laten voorzien van de unieke combi- steam techniek. De toepassing van combi-steam toegepast op een fornuis, is uniek en vindt zijn oorsprong in de professionele industrie. Deze techniek zorgt voor een optimaal bakresultaat.

Het Genesi assortiment kenmerkt zich door zijn industriële, professionele en moderne uitstraling, waardoor deze zich uitermate laat combineren met een breed scala van exclusieve keuken stijlen. Genesi fornuizen zijn verkrijgbaar in 70, 90, 100 en 120cm breed en verkrijgbaar in zowel gas als inductie uitvoering. Naast RVS. Met de massief stalen en ergonomische bedieningsknoppen, heeft u controle tijdens het koken. Met de multifunctionele ovens, onder andere voorzien van 3D hete lucht techniek, bereidt u met het grootste gemak de mooiste gerechten. _

Meer informatie:
STEEL Benelux B.V
T: 070-7537641
E: infonl@steel-cucine.com
W: steel-cucine.com