Strakk

Een schitterende plek om te wonen,  op een steenworp afstand van de stad. Heerlijk aan het water waar altijd van alles gebeurd maar wat tevens ook veel rust uitstraalt. Dit alles in een zeer ruim, comfortabel appartement en van alle gemakken voorzien.

Het hele interieur klopt en alles is perfect op elkaar afgestemd. De materialen en toepassingen die zijn gebruikt, zijn van hoogwaardige kwaliteit.
De bewoners wisten heel goed wat ze wilden. In samenspraak met Thomassen Interieurs zijn de eerste ontwerpen gemaakt en daarna samen met Strakk Interieurbouw tot in detail uitgewerkt. De bewoners houden van kunst en dat wilden ze ook graag in hun appartement tot uiting laten komen. Dit is te zien in het hele appartement.

Omdat Strakk het hele interieur “in eigen keuken” maakt, kan alles op elkaar afgestemd worden. Zowel deuren, kasten en keuken zijn in de kleur Wengé. Dit is een variant op de kleur zwart en heeft een warme uitstraling.
Van de keuken is een grote leefkeuken gemaakt en deze is het hart van het appartement. Hier kun je heerlijk zitten aan de grote tafel met je vrienden om te eten of te borrelen, en kijk je via grote schuifpuien naar het water. Echt schitterend!

In de achterwand van de keuken zijn apparaten van Miele verwerkt in de kleur zwart. Zo creëer je rust in de apparatenwand. Het kookeiland is van hetzelfde eiken fineer gemaakt en hierbij loopt overal de houtnerf in elkaar over. Er is gekozen voor greeplijsten omdat deze praktisch zijn en geven een strakke uitstraling. Voor het keukenblad is gekozen voor keramiek. Dit is behalve heel mooi ook heel gemakkelijk in onderhoud. Een heel gaaf detail in de keuken is de inductiewok van Bora en in het blad is de lamp geïntegreerd waardoor je geen stekker ziet. Echt overal is over nagedacht en dat kan omdat alles maatwerk is.

De keuken is gescheiden van de kamer door middel van een mooie roomdivider met hierin een doorkijkhaard en aan beide kanten een televisie. De afwerking van deze roomdivider is heel apart van kleur en volledig handwerk.

Beide ruimtes kunnen volledig van elkaar gescheiden worden door de Xinnix schuifdeuren. Bij dit systeem zijn geen kozijnen zichtbaar, dus zodra je deze schuifdeuren helemaal open schuift zie je er niets meer van!