Auping: zo mooi kan slapen zijn

In de slaapkamer gebeurt zo veel meer dan slapen. Het is de plek waar je elkaar altijd weer terugvindt, waar je films kijkt, eet, werkt en het is vooral ook een plek waar je tot rust komt. Bij Auping willen we graag dat onze bedden niet alleen zorgen dat je goed slaapt maar ook dat ze er goed uit zien. Zodat je graag tijd door brengt in je slaapkamer. Zo geven onze ontwerpen letterlijk de ruimte voor rust.

Rechter pagina 2

Beeld: ESSENTIAL_0243

De een houdt van lekker lang in bed liggen, de ander gooit ’s ochtends meteen alle gordijnen open. De een maakt z’n bed netjes elke ochtend op en de ander springt eruit en kijkt niet meer om. De een gaat voor kleur en de ander houdt het juist graag rustig. Dat iedereen anders is en dat smaken verschillen moge duidelijk zijn.

Hoe druk je ook bent, in je slaapkamer wil je thuis komen. Tot rust komen. Kleuren hebben een grote invloed op hoe je je voelt. Denk dus goed na over welke kleuren je aanbrengt in je slaapkamer. Je kunt kiezen voor frisse, lichte kleuren of juist voor stevige, donkere kleuren. Elke kleur heeft haar eigen effect.

Auping heeft een zorgvuldig samengesteld palet met 10 lakkleuren, 6 beitsen en 95 stoffen om jouw bed en slaapkameraccessoires mee te stofferen. Bij het samenstellen van de kleuren en stoffencollectie letten we vooral op het gevoel dat de kleur uitstraalt, en of je er makkelijk bij kunt ontspannen.

Een witte slaapkamer geeft ruimte aan je eigen creativiteit
Een witte kleur geeft je slaapkamer een frisse uitstraling. Je krijgt er een fris gevoel van en dat heeft een positieve invloed op je slaap. Stiekem is wit niet zomaar wit, alle ‘witten’ hebben toch een hintje kleur. Een klein druppeltje geel maakt een witte kleur wat warmer en een klein druppeltje zwart maakt een wit wat koeler.

Naast onze Pure white hebben we ook een rustgevende, zanderige tint in collectie, Sand beige. Sand beige is een eigentijdse kleur die al heel lang mee gaat en ook altijd zal blijven. Door veel natuurlijke en zachte tonale tinten met elkaar te combineren ontstaat een rijke uitstraling.

Beide kleuren passen perfect op onze Essential, het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer.

Linkerpagina 3
Beelden: CRIADE_1739 en Blush + fabrics

Een kleurrijke slaapkamer, om een statement te maken
Met een rode kleur benadruk je de vorm van je bed. Maak een klassieke donkere slaapkamer door zware materialen en kleuren zoals een bruine houten vloer aan te vullen met rode accenten. Of maak het fris en modern door Dusty red te combineren met andere rood tinten en kruidenkleuren, haal de inspiratie gewoon uit je keukenkastje.

Onze Dusty red kleur past goed op de Auping Criade boxspring. De Criade is een verfijnde boxspring met ranke lijnen. Het stalen frame geeft de Criade haar unieke signatuur waarbij de horizontale lijn het design draagt.

Deze Criade is gestoffeerd met Reflect van Kvadrat. Een zeer verfijnde meubelstof met een natuurlijk uitstraling, ontworpen door de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola, gemaakt in Nederland van 100% gerecycled polyester.

De Auping stoffencollectie is zorgvuldig samengesteld uit 14 stoffen in 95 varianten. De stoffencollectie varieert van basisstoffen in unikleuren tot prachtig gedetailleerde luxe stoffen met grafische structuren. In de collectie zijn stoffen te vinden van gerecyclede materialen, van wol en van polyester. Welke stof je kiest voor jouw bed of boxspring bepaalt voor een groot deel hoe je slaapkamer eruit komt te zien. Denk er dus maar even goed over na. En ben je overdonderd door alle keuzes die er zijn? Geen zorgen, in de Auping winkels kun je alle kleuren en stoffen zien en voelen en geven we je graag advies over welke stof goed past op de boxspring van jouw keuze. En vanuit huis kun je alle stoffen goed bekijken in onze droombedden configurator: configurator.auping.com