Dutch Dream Slaapcomfort

Uitgerust wakker worden in een fijn comfortabel bed:
een betere start van de dag is er niet.

Dutch Dream Slaapcomfort is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de beddenbranche, eerst met het maken van matrassen en vrij snel uitgebreid naar het maken van boxsprings. Door de kennis en ervaring bieden zijslaapoplossingen die passen bij je lichaam.

De slaapspecialisten van Dutch Dream nemen ruim de tijd voor je en inventariseren je slaaphouding, voorkeuren en gezondheid om je zo te helpen het best passende bed te vinden. Vanzelfsprekend kun je vrijblijvend proefliggen op hun uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen, waterbedden en hoofdkussens.

Dutch Dream Slaapcomfort is  dealer van bekende merken zoals Pullman, M-Line, Caresse, Poseidon, North Beds en Dutch Sleep. Het eigen label Dutch Sleep is ontwikkeld en wordt gefabriceerd in Ter Aar. Alle producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen. Hierin onderscheidt men zich van de vele aanbieders die de productie vaak uitbesteden. Door deze manier van werken zijn specifieke maten geen enkele uitdaging voor het team van Dutch Dream.

Dutch Sleep bevat een eigen collectie aan boxsprings waarbij heel veel mogelijk is qua design en ontwerp, maar wel in een betaalbare klasse. Tevens heeft Dutch Sleep een vaste collectie met een lease-optie welke te zien/testen is in al hun filialen! Meer hierover dutchdreamlease.nl.

Omdat de fabriek in Ter Aar kleinschalig produceert met korte levertijden in de matrassencollectie kan ook maatwerk worden geleverd voor bijvoorbeeld kinder- en wiegmatrasjes. Meer hierover op kindermatrasjes.nl.

Sinds kort heeft Dutch Dream het prachtige merk North Beds toegevoegd aan het assortiment. De bedden van dit merk zijn ontworpen en getest in Noorwegen en je kunt deze uitproberen in de filialen in Alphen aan den Rijn en Naaldwijk.

Het merk North Beds is al meer dan twintig jaar oud. Drijfveer van dit merk is om telkens nieuwe kennis op te doen van materialen, technologieën en slaappatronen om hun klanten het allerbeste slaapcomfort te bieden. Parallel hieraan zijn de producten prijsvriendelijk zonder ooit afbreuk te doen aan kwaliteit of comfort.

Møbellaboratoriet in de gemeente Sykkylven, Noorwegen test alle bedden uitgebreid op sterkte en duurzaamheid. Fabrikage vindt plaats in Litouwen in een nieuwe, ultramoderne fabriek die aan strikte milieu- en kwaliteitsnormen voldoet. North Beds zorgt ervoor dat al hun producten voldoen aan EU- en Scandinavische kwaliteitsnormen door voortdurende tests uit te voeren in het testlaboratorium van de fabriek in erkende, onpartijdige testlaboratoria. Zo  bieden zij hun klanten de kwaliteit en veiligheid die essentieel zijn bij het investeren in een goed bed.

Dutch Dream heeft vijf filialen in  Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude, Naaldwijk en Ter Aar.

Meer informatie:
Dutch Dream Slaapcomfort
Geerweg 42A
2461 EB Ter Aar
T: 0172 60 70 11