Een nieuw bed kopen is lastig; niet bij Slaaphof!

Je wilt fitter wakker worden!

Je bent geen 18 meer en merkt dat je niet iedere morgen fris en fruitig wakker wordt. Met hier en daar een pijntje misschien ook nog wel. Wil je fluitend de avond halen dan kan een bed, dat bij je past, hier verandering in brengen. Hoe? Gewoon even verder lezen en u ontdekt hoe Slaaphof dit doet. Een wetenschappelijk onderbouwde meting en de expertise van hun ervaren adviseurs maken het verschil. Zo slaapt u straks iedere nacht weer goed.

Voeding, beweging en .… nachtrust

Naast goede voeding en voldoende beweging is nachtrust misschien wel de belangrijkste energiebron voor je lichaam. Zeker in een tijd waarbij je 24/7 bereikbaar denkt te moeten zijn. Ons lichaam en ons brein worden min of meer overvraagt en het bioritme van ons lichaam raakt uit balans. Heel langzaam, vaak zonder dat je het merkt.

Nachtrust reset het lichaam

Het lichaam heeft rust nodig, onze geest een diepe en intense slaap. Het matras/bed levert een belangrijke bijdrage om iedere nacht diep en ontspannen te slapen. Maar dat gaat niet vanzelf. Ieder lichaam is anders, gedraagt zich anders en heeft andere behoeften. De eisen aan een goede nachtrust kun je nooit te hoog stellen. In de nacht wordt je weerstand opgebouwd, je energietank gevuld, je gewicht gereguleerd en je geest kompleet leeggemaakt. Als het goed is tenminste.

Specialisten in nachtrust

Bij Slaaphof begrijpen ze dat u hoge eisen stelt aan uw nachtrust. U hebt maar één lichaam waar u het levenslang mee moet doen. Met veel kennis en toewijding hebben ze bij Slaaphof een werkwijze ontwikkeld waarbij ze u als klant echt serieus nemen en u maximaal ondersteunen om een goede keuze te maken. Ze nemen je bij de hand in 4 duidelijke stappen.

Advies in 4 stappen.

1-    Kennismaking en tot rust komen met koffie/thee
2-    Inventarisatie van wensen en/of klachten
3-    Slaaptest, proefliggen en advies
4-    Keuze voor materiaal en styling

Slaaptest, proefliggen en advies

Niemand koopt een bril zonder de ogen te meten. Meten=weten. In de testcabine bij Slaaphof -zie foto- ligt u op een meetbed vol met testapparatuur onder de topmatras. Dit bed is ontwikkeld door de universiteit Leuven op basis van wetenschappelijk onderzoek. De meting stelt uw postuur, lengte, gewicht enz vast. Dit is nodig om te zien wat uw lichaam nodig heeft om goed ondersteunt te worden.

Tijdens deze test wordt het bed na de meting ingesteld naar uw lichaam en merkt u meteen een dat uw lichaam ontspant.

De perfecte lighouding geeft meer vorming bij de schouders en meer ondersteuning in de onderrug. Dit is voor u een compleet nieuwe ervaring. Na de meting vindt het testen van de matrassen/bedden plaats. Nadat het product is gekozen worden de wensen van uitstraling, afmeting, kleuren enz ingevuld. Kortom, het ideale bed wordt samengesteld.

Matrassen voor dames en heren

Het bekende verschil in brede(re) schouders -mannen- of brede(re) heupen -dames- speelt een grote rol bij de keuze van het matras en bed. Door hier goed op in te spelen voorkom je een miskoop en verbeter je de nachtrust aanzienlijk. Vandaar dat Slaaphof een hele collectie DAMES/HEREN matrassen heeft die er op het oog hetzelfde uitzien maar van binnen anders zijn. En dat slaapt veel beter.

De klant voorop geeft fundamenteel andere keuzes

Door de klant echt voorop te zetten worden er door Slaaphof fundamenteel andere keuzes gemaakt. Niet de naamsbekendheid van het merk is het belangrijkste maar welke echte USP’s bieden de producten van het merk.

Centraal staat: Verbetert dit merk de nachtrust van onze klanten?

Maar ook bij zaken als kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en aftersales stellen ze bij Slaaphof hoge eisen aan de fabrikant.

Merken en producten

Bij Slaaphof is er oog voor de uiteenlopende wensen. Wilt u wel of niet een verstelbaar bed? Gaat uw voorkeur uit naar natuurlijke materialen of vindt u handgemaakte producten juist belangrijk. Of beiden? Misschien wilt u vooral kwaliteit zodat u jarenlang geen omkijken hebt naar uw bed.

Hierbij een opsomming van de merken en hun specifieke kwaliteiten:

Hoe goed de kwaliteit van een merk ook is, niet ieder product past bij uw wensen en/of klachten. Deskundig advies wijst u de weg. Het voorkomt ook miskopen. Hierna een opsomming van kernkwaliteiten van verschillende merken.

Schramm
Het allerbeste in kwaliteit en slaapcomfort uit Duitsland.

Somnus
Het enige Engelse merk dat traditie, (ruim 150 jaar) natuurlijke materialen en innovaties gecombineerd. Heeft verschillende prijzen gewonnen daarmee.

Swissflex
Topkwaliteit uit Zwitserland, innovatief in lattenbodems en boxsprings

Ergosleep
Instelbare boxsprings, lattenbodems en matrassen met heel veel ergonomie.

Recor
Mybed, persoonlijk slaapcomfort met man/vrouw matrassen.

Tempur
Wereldleider in traagschuim voor drukverlagend slaapcomfort.

Avek
Betaalbare kwaliteit uit Friesland met maatwerk.

Eastborn
Hollands bedrijf met mooie boxsprings en comfortabele matrassen.

Profine
Waterbedden voor hygiënisch en zwevend slapen met optimale klimaatcontrole.

Hulsta
bedden en kasten. Topkwaliteit en design. Ook maatwerk tot aan het plafond.

Verder heeft Slaaphof een seniorenafdeling met veel keuze uit ledikanten. Verder een studio met hoofdkussens, dekbedden en het mooiste bed- en badtextiel.

Een betere nachtrust begint met een afspraak.

Een nieuw matras begint met …. een heerlijk kop koffie of thee. Kies voor kwaliteit en ga op safe. Maak een afspraak en u ontdekt al heel snel dat ze u bij Slaaphof ontzorgen. Deskundig advies door gepassioneerde slaapkenners zorgen voor een concreet en persoonlijk advies.

Maak een afspraak voor een winkelbezoek of een videocall. U maakt tenslotte een keuze voor jaren. Daarom is een vrijblijvende afspraak de beste manier om uw zoektocht te beginnen en advies te ontvangen. Gewoon even bellen kan natuurlijk ook. Wat u prettig vindt.

Bezoekt u de 1600 m2 grote showroom dan bent u van veiligheid en privacy verzekerd door de vele rustige zitcorners. Verder gebruiken ze voor iedere klant gewassen en gestreken slopen. Safety first. Typisch Slaaphof.

Slaaphof Slaapcomfort
Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk
T: 0341-410164
E: info@slaaphof.nl
W: slaaphof.nl