Geen nacht zonder jouw Moon!

De slaapkamer is het plekje in huis waar je ontlaadt, ontspant, lacht, huilt, geniet en op gaat laden voor de nieuwe dag. In je slaap verwerk je de dag en herstelt je lichaam. Wat is er fijner dan wakker worden in het exclusieve bed van jouw dromen dat helemaal op jou en jouw slaapstijl gemaakt is. Een tailormade bed dat je uitgerust aan je nieuwe dag laat beginnen.

Moon Slaapadviseurs

Door de combinatie van goed luisteren naar jouw wensen, een hierop afgestemd advies stelt Moon samen met jou het bed of matras van je dromen samen. Waarbij het belangrijkste doel is dat jij een goede nachtrust hebt!

Allereerst proberen we erachter te komen hoe jij slaapt? Ben je een woeler of word je ’s ochtends net zo wakker als je de nacht begon? Lig je op je zij, rug of buik of breng je de nacht door als een zeester? Heb je het altijd koud of juist warm in bed? Is er sprake van allergieën of fysieke ongemakken? Het zijn maar enkele vragen die we doornemen om tot het perfecte advies te komen.

Slapen in een maatpak

Ons assortiment is veel omvattend. Van basic tot high end.  Maar het kan zijn dat een “standaard” matras of boxspring onvoldoende aansluit op jouw lichaam. In dat geval maken wij gebruik van ons geavanceerde meetsysteem. Deze brengt in kaart wat je persoonlijke bouw is en geeft nauwkeurig aan welke unieke ondersteuning optimaal zou moeten zijn. Zo kom je tot jouw eigen “maatpak” om tot een uniek maat matras of boxspring te komen. Als je lichaam in de komende jaren verandert, kan jouw boxspring of matras met je mee veranderen! Dat noemen we Slapen al la Carte!

Onze kennis gaat verder dan alleen mooie bedden. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met fysio- en ergotherapeuten weten we hoe we je moeten ondersteunen bij diverse klachten en aandoeningen.

In samenwerking met binnenhuis architecten wordt je bed naar eigen ontwerp exclusief voor jou gemaakt.

Een waterbed wordt volgens de regels van de kunst met de beste en meest edele materialen met de hand vervaardigd. Dat maakt hem ook een uniek stuk. Ontwerp je eigen luxe waterbed. Compleet te maken met massage functie en soundsystem.

Waterbed Mood brengt een waterbed en boxspring samen. De looks van een prachtige boxspring en de voordelen van slapen op water! Jouw jarenlang optimaal ligcomfort wordt gegarandeerd door het Fysiologisch Intelligentie Systeem (FIS). Hierdoor past je slaapsysteem zich voortdurend aan jouw lichaam en fysiologie aan. Dankzij het Climatronic System kan je zelf de gewenste temperatuur waarop je wilt slapen, instellen. Aangenaam warm in de winter en verfrissend koel in de zomer.

Sweet dreams ons water……….creëer je eigen Mood!

Ledikant Kinks is met trots onze blikvanger. De luxe gevlochten stof Braid op het hoofdbord trekt meteen de aandacht in combinatie met de diepzwarte ombouw en stalen poot.

De hotel belevenis van Serta ervaar je op onze boxsprings. Niet voor niets kiezen hotels als het Hilton, The Ritz Carlton, het Sheraton, Mariott hotels, Waldorf Astoria, Belaggio en Ceasars Palace Las Vegas om hun gasten te laten slapen op deze exclusieve boxsprings.

Klasse in eenvoud met een op maat gemaakte ondersteuning.

Meer informatie:
Moon Slaapadviseurs
T: 010 318 10 61
E: info@moonslapen.nl
W: moonslapen.nl