In Zweden bestaat er een woord voor comfortabel slapen: Viking

Want als u in een écht Zweeds bed van Viking gaat liggen, zult u een geweldige ervaring beleven van gewichtsloosheid. Het lijkt alsof u zweeft, gedragen door een heerlijk zachte wolk.

Het grote verschil tussen een écht Zweedse (dus in Zweden geproduceerde) boxspring en een standaard boxspring zit hem in de opbouw van het slaapsysteem.

Er komen slechts 2 merken uit Zweden: Viking Beds of Sweden en Hästens (bekend van de blauwe ruit)

Beide zijn kwalitatief hoogwaardige boxsprings en niet te vergelijken met de boxsprings die in de rest van de wereld worden geproduceerd.

Wat maakt een Viking boxspring zo uniek?

Simpel: u ligt ín een Viking en u ligt óp een normale boxspring. Dit komt door de unieke, gepatenteerde opbouw van een Viking bed. Uw schouders en heupen zakken weg, zonder dat u  ergens druk voelt. Uw rug wordt geniaal gedragen en daardoor lijkt het alsof u zweeft. Een geniale ervaring! Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor dit Zweedse merk, gemaakt door de familie Söderberg  in het midden van Zweden.

Het belang van een goede nachtrust

Als u beseft dat u gemiddeld 1/3 van uw leven slapend doorbrengt en deze periode voor een heel groot gedeelte bepaalt hoe u zich de overige 2/3de van uw leven voelt dan is het van primair belang dat u het juiste bed in uw slaapkamer heeft staan.

Goede slapers hebben 5x kleinere kans om verkouden te worden, herstellen sneller van blessures. Mensen die slapen in een Viking bed zijn alerter, hebben een beter libido en versterken iedere nacht weer hun immuunsysteem.

Kiest u voor kwaliteit?

Dan bent u bij Viking bedden aan het juiste adres. Want wij zijn nu al 3x op rij uitgeroepen tot beste boxspringfabrikant in Zweden….door de Zweden zelf!

3x beste koop in Zweden, dat zegt genoeg. Want Zweden kijken niet alleen naar de prijs, maar vooral ook naar de prijs/kwaliteit verhouding.  Een Viking bed koopt u vanaf €3490,-  U heeft dan een boxspring met 10 jaar garantie!

Uiteraard is dit het aanvangsmodel.. Onze collectie is echter groot maar overzichtelijk. Wilt u verstelbaar? Liever een hoofdbord op maat?

Benieuwd naar de kracht van Scandinavisch slapen?

Dan moet u zeker eens een Viking bed gaan testen bij één van onze dealers. Want alleen de échte slaapspecialisten mogen het merk Viking verkopen. Het klinkt misschien arrogant, maar wij kiezen onze dealers uit en niet andersom. Dit doen we heel selectief op basis van de vakbekwaamheid van de winkels. Zodoende bent u er zeker van dat u de juiste aandacht en daarmee het juiste advies krijgt.

Snel leverbaar

Bij Viking denken we graag met u mee. Daarom heeft de Nederlandse importeur, Haarhuis & Jansen Luxury Bedding, haar meest verkochte bedden al op voorraad gezet.

Zodoende kunnen wij u heel snel van dienst zijn en ervoor zorgen dat u vaak binnen een week al heerlijk kunt wegdromen in een échte Viking bed. Uiteraard willen we u wel eerst laten proef liggen bij één van onze gecertificeerde verkooppunten.