LevelFit van Well-Fair: een luxe en stijlvolle boxspring

Je ziet het niet vaak, maar wij van Well-Fair hebben het voor elkaar gekregen:
Een bed met veel praktische mogelijkheden, maar ook een fantastische uitstraling. Het LevelFit bed is de eerste boxspring die uitgerust is met een uniek hoog-laag systeem. Dan verwacht u natuurlijk veel draden en motoren, maar visueel is er niets zichtbaar van dit alles. Alle kabels en motoren zijn vakkundig weggewerkt.

Gepersonaliseerd bed

We weten allemaal dat slapen erg belangrijk is. In de nacht verwerkt u alle indrukken en fysieke inspanningen van overdag. Dan is het van groot belang dat u op een perfect bed ligt. Het is daarom het beste wanneer uw bed op maat gemaakt is. Om- dat elk lichaam uniek is, meten wij op basis van de 9 belangrijkste lichaamspunten een gepersonaliseerd matras aan. Op deze manier kunt u maximaal rendement halen uit uw nachtrust.

Praktische voordelen

Naast het feit dat de boxspring er fantastisch uitziet en veel comfort biedt, heeft het ook vele praktische voordelen. Door de hoog-laag functie kunt u namelijk heel gemakkelijk het bed opmaken. Zo hoeft u niet meer onnodig te bukken, maar kunt u gewoon in een gezonde houding het bed opmaken. Ook het schoonmaken van het bed wordt een stuk eenvoudiger. Door de deelbaarheid van deze boxspring kunt u eenvoudig onder het bed schoonmaken. Zo hoeft u nooit meer op uw knieën onder het bed te kruipen. Opmaken en schoonmaken zijn door ons unieke systeem een fluitje van een cent geworden.

Een bed volledig naar de stijl van uw slaapkamer

Een nieuw bed is een investering voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat deze helemaal naar wens is. Uiteraard is het slaapcomfort hierin het belangrijkste, maar vervolgens is het natuurlijk wel heel prettig wanneer u het bed helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. U kunt hierbij denken aan verschillende materialen zoals leer, leerlook of stof. Ook zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het hoofd- en/of voetbord. En uiteraard hebben we vele kleuren ter beschikking. Zo stelt u volledig uw eigen bed samen, van modern tot klassiek.

Vele verstelmogelijkheden

Dit bed is uitgerust met vele verstelmogelijkheden. Uiteraard is het bed voorzien van de meest bekende nek- rug- en voeten- standen welke omhoog en omlaag kunnen. Maar daarnaast zijn er nog twee extra standen, de relaxstand en de pull-back stand.

De relaxstand verraadt al waarvoor het bedoeld is. In deze stand kunt u heerlijk relaxen of op uw gemak een goed boek lezen. De pull-back functionaliteit is bijzondere innovatief en uniek voor een bed. Het hoofdeinde blijft volledig op zijn plaats, terwijl rug en benen in een comfortabele positie worden gebracht. Het grote voordeel hiervan is dat uw nachtkastje altijd binnen handbereik blijft.

Technische hoogstandjes

Het LevelFit bed kent vele toevoegingen en al deze toevoegingen zijn een absolute meerwaarde voor het bed. Er is aandachtig geluisterd naar veel voorkomende problemen. En deze extra aandacht heeft ervoor gezorgd dat wij tot fantastische oplossingen gekomen zijn.

Verlichting

Iedereen herkent het wel. De uitdaging om in het donker de weg naar het toilet te vinden. De boxspring van Well-Fair zorgt voor een zachte verlichting onder het bed op het moment dat u uit bed stapt. Op deze manier hoeft u niet het felle licht aan te zetten, dit zorgt er ook voor dat u weer snel in slaapt zult vallen. Wanneer het bed enkele seconden geen beweging meer detecteert, zal het licht vanzelf weer uitgaan.

Poot-wiel constructie

In de meeste gevallen heeft een deelbaar bed alleen maar wielen. Wij hebben hier een unieke poot- wielconstructie op gevonden. Met een simpele voetbeweging aan de voor- en achterkant van het bed staat het bed direct op wielen. Op deze manier is het bed makkelijk deel- en verrijdbaar. En met dezelfde simpele voetbeweging staat het bed weer stabiel op poten.

Afstandsbediening

De afstandsbediening van de boxspring is bewust zeer eenvoudig gehouden. Op deze manier kan iedereen het bed gemakkelijk bedienen. Daarnaast heeft deze afstandsbediening iets intelligents. Wanneer deze namelijk opgepakt wordt, dan licht deze automatisch op. Dus ook wanneer u het bed in het donker wil bedienen, is dat geen probleem.

Well-Fair

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke Level Fit boxspring? Vraag dan gratis onze brochure aan. Wilt u liever direct met ons in contact komen? Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u langs om al uw vragen te beantwoorden.

Bezoek onze website well-fair.nl voor meer informatie.