Passie Voor Slapen – een andere benadering voor uw nachtrust

De naam Passie voor Slapen behoeft weinig uitleg. Het is deze passie waarmee Passie voor Slapen al 25 jaar haar klanten een echt goede nachtrust bezorgt met producten van topkwaliteit, een enorme klantgerichtheid en een service die niet stopt bij de welbekende winkeldeur.

Klanten bepalen de kwaliteit van het werk

Passie voor Slapen krijgt veel positieve beoordelingen over deze ‘andere’ benadering die geheel gericht is op een goede nachtrust. Klanten beoordelen deze zaak gemiddeld met een 9.2 (zie de website). De oplossing voor een goede nachtrust hoeft overigens niet per definitie een nieuw bed of matras te zijn. In sommige gevallen kan innovatief bedtextiel of een ergonomisch kussen de oplossing bieden. De vele klanten die een paar jaar later na het eerste advies terug keren voor het vervangen van hun oude bed of matras bevestigen het vakmanschap van Passie voor Slapen.

Goed slapen moet voor iedereen mogelijk worden

Lang niet iedereen staat ’s morgens op met een fit en uitgerust gevoel, de impact van een verkeerd matras is groot. Vermoeidheid of aanhoudende rugpijn zijn veel voorkomende klachten als gevolg van een verkeerd matras. Daarom werkt Passie voor Slapen met de beste merken zoals Auping, Candia, Serta, Tempur, Pullman en Silvana, aangevuld met een sterk huismerk. Zo biedt men de beste oplossing voor iedere situatie en elk budget.

Een verkeerde keuze kan 10 jaar problemen geven

We liggen bij elkaar opgeteld zo’n 25.000 uur op ons matras, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Passie voor Slapen adviseert daarom om kussens en matrassen in een winkel samen met een slaapadviseur te testen. Ieder lichaam heeft namelijk een andere bouw en gewichtsverdeling, hetgeen vraagt om een specifieke ondersteuning van het kussen en matras. Tijdens het testen kan een specialist de juiste hoogte van het kussen en de hardheid van het matras bepalen op basis van de stand van de wervelkolom en de nek.

De positieve kant van afspraken maken tijdens de corona tijd

Lastige perikelen tijdens corona, dat geldt voor iedereen. Passie voor Slapen ontvangt u graag op afspraak die u zowel telefonisch als via de site kunt inplannen. Het voordeel is dat u hierdoor geen wachttijden of hinderlijke onderbrekingen tijdens uw bezoek hebt en dus optimale tijd en aandacht krijgt om het juiste product te vinden. Zo kunt u samen met de slaapspecialist de beste keuze betere maken.

Extra voordeel bij een afspraak

Omdat Passie voor Slapen blij is met uw komst ontvangt u (zolang de voorraad strekt) een Support Royale kussen t.w.v. €139,- cadeau bij aanschaf van een matras, bed of boxspring!

Passie voor slapen IJmuiden
Lange Nieuwstraat 187 -189
1972 GH IJmuiden
T: 0255 54 06 66

Passie voor Slapen Alphen
Eikenlaan 229
2404 BP Alphen aan den Rijn
T: 0172 47 00 32

Maak snel een afspraak op www.passievoorslapen.nl en tot snel!