Selected by SELECTED: MisterDesign

Ethnicraft Spindle Bed

Het Spindle bed van Ethnicraft in walnoot ademt pure ontspanning. De zachte lijnen van het frame vormen een vriendelijke uitnodiging om plaats te nemen op het bed en het diepe, massieve notenhout vult de slaapkamer met een welkome warmte. De spijlen aan het hoofdeinde, waar het meubel zijn naam aan te danken heeft, geven het Spindle bed karakter en dragen bij aan een sfeervolle uitstraling in de slaapkamer.

STRING Swing Door Cabinet

De slaapkamer is niet compleet zonder een praktische en stijlvolle opbergkast. STRING weet met de Swing Door Cabinet kast deze twee elementen met elkaar te combineren. Achter het openslaande deurtje van de tijdloze notenhouten kast vindt u genoeg ruimte om uw slaapkameraccessoires op te bergen. En door er twee strakke staanders uit het kastensysteem van STRING aan toe te voegen, kunt u eenvoudig nog meer opbergruimte in de slaapkamer creëren.

MENU Kendzo wandplank

Het rijke wit geaderde Kendzo marmer van de MENU Plinth wandplank brengt een vertrouwde kalmte met zich mee, zoals we dat van de natuur gewend zijn. De natuurlijke en strakke uitstraling van de wandplank zorgt ervoor dat u rust in uw slaapkamer kunt creëren, wat in de meest ontspannende kamer van het huis zeer welkom is.

GUBI IOI Spiegel

De IOI spiegel van Gubi past dankzij zijn minimalistische vormgeving perfect tussen uw andere slaapkamermeubels en -accessoires. Deze wandaccessoire, bestaande uit twee spijlen met daartussenin een cirkel, beschikt over de perfecte balans tussen eenvoud en karakter. Dankzij deze balans zal de IOI spiegel uw slaapkamer mooi aankleden en tegelijkertijd de rust bewaren.

Meer informatie:
MisterDesign
W: misterdesign.nl