Truste Slaapcomfort: de pitstop voor de vitale dag

Bij Truste Slaapcomfort begint voor iedereen de vitale dag. Een goede nachtrust is belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wie slecht slaapt krijgt al snel te maken met verschillende klachten. Een goed bed staat dus aan de basis van een gezonde nachtrust. Vaak wordt onderschat wat de rol van een bed, bedbodem en matras is. De pitstop voor de vitale dag begint bij Truste Slaapcomfort.

Voeding en beweging vormen essentiële elementen voor een gezond en gelukkig leven. In dit illustere rijtje hoort ook een goede nachtrust zodat de ochtend kan ontluiken met een uitgerust lichaam en een verkwikkende geest. De kwaliteitsbedden van Truste Slaapcomfort hebben in de afgelopen 20 jaar heel wat consumenten in Nederland en daarbuiten in een comfortabel dromenland gebracht. Bovendien is er veel behoefte aan een kwaliteitsbed, zo blijkt uit het aantal bezoekers dat Truste Slaapcomfort dagelijkse scoort. “De beste investering om van een goede nachtrust te kunnen genieten begint bij ons”, steekt Fred van der Veer van wal. Deze Amersfoorter stak jaren geleden zijn nek uit om zich te kunnen onderscheiden met dit slaapcomfortconcept. “Op slaapgebied hebben wij de beste merken in onze toonzaal die ruim 1500 vierkante meter beslaat.”

Boxsprings

De rondleiding in de toonzaal begint met onder meer de collectie van Pullman. Dit is een merk dat sinds 1858 op de markt is. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat hij en zij in een oase van sereniteit van de nachtrust gaat genieten. “De collectie boxspings valt uiteen in twee varianten”, aldus Van der Veer. “De Pullman Silverline collectie wordt gekenmerkt door een 23 cm hoge boxspring als comfortabele basis, waarop u uw persoonlijke Pullman bed samenstelt met een Pullman matras en eventueel nog een Comfort Topper van uw keuze. De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van een ingenieus veersysteem: de elektrothermisch geharde Inside Pocket veer. Dit is een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. De eerste aanraking van het Pullman Goldline excellence matras is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame. De stoffering van de hoofdborden en de boxsprings zijn afgewerkt met dubbelnaalds stikwerk en een hoogwaardig viscosedamast. Voorts vertegenwoordigen we het gerenommeerde merk Tempur. De drukverlagende matrassen van dit merk bieden herstel, comfort en rust. Dankzij visco-elastisch materiaal vormt dit matras zich naar de contour van het lichaam.”

Luisteren

Terwijl de ontdekkingstocht in dromenland in spé aan de Brabantsestraat wordt voortgezet vertelt Van der Veer dat het de beddenbranche de afgelopen jaren de dekens behoorlijk heeft opgeschud. “Vergeleken met vroeger is er veel meer aandacht voor de klant door goed te luisteren en vervolgens een duidelijk advies te geven. Hoe maak je de juiste keuze tussen al die soorten bedden en matrassen? Wat past bij u? Wat is praktisch voor u? En wat geeft uw lichaam de beste ondersteuning tijdens het slapen? Aan dergelijke vragen koppelen wij het beste antwoord. Het antwoord is bijvoorbeeld te vinden bij elk merk dat wij vertegenwoordigen. Met een dergelijke services onderscheiden we ons. We garanderen persoonlijk en individueel comfort. Waar anderen stoppen gaan wij verder, net zolang tot het comfort helemaal voldoet.”

Dromerig

Truste biedt slaapbeleving. Elk kwaliteitsmerk biedt weer wat anders, zoals de Zweedse fabrikant Carpe Diem dat met een gepatendeerd ‘contourpocketsysteem’ het comfort biedt en de hoogste kwaliteit vooropstelt. De hoge kwaliteit wordt behaald door de drukontlastende eigenschappen van bedden. Het lijkt alsof je in de ruimte slaapt. Na al dit moois heeft Truste Slaapcomfort ook nog een verdieping met topcollecties van Kuperus en VISpring de beste merken die produceren met louter natuurlijke materialen. Als leverancier van slaapkamers kunnen de linnenkasten niet ontbreken.

Maatwerk kasten

“Bovendien zijn we een begrip op het gebied van woninginrichting en maatwerk kasten. Laat je inspireren door onze specialisten en laat je droomkast realiseren. De kast wordt 3D ingetekend naar uw wensen en vervolgens bij u thuis ingemeten en gemonteerd door onze monteurs. In de showroom van Truste in Amersfoort kunt u de schuifdeurkast, inloopkast, wasmachinemeubel of draaideurkast op maat zien. Tot slot hebben we een kastenstudio van Nolte. Kortom, we zijn niet voor niets de meest inspirerende pitstop om er alvast dromerig van te worden, al jaren delen wij met alle liefde voor het vak onze kennis en ervaring, en kijken vol enthousiasme uit naar een mooie toekomst als de beste slaapvoorlichter van de regio. U bent van harte welkom!

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
W: truste.nl