Truste Slaapcomfort

Zwevend bed met een vleugje techniek

Het als het schiereiland waaraan de naam VINDÖ is ontleend: VINDÖ van Carpe Diem raakt nauwelijks de vloer. Het bed steunt op een centrale pilaarconstructie met een stabiliserende vloerplaat. De plaat zelf is discreet weggewerkt achter een dikke, luxueuze mat die speciaal is ontworpen voor VINDÖ en daardoor de indruk wekt te zweven. Je hebt ook de optie om VINDÖ te installeren met de vloerplaat zichtbaar of aangebracht met led-verlichte poten van geborsteld staal.

VINDÖ is uitgerust met het uniek, gepatenteerd Contour Pocket System, voor optimale drukontlasting en slaapcomfort en heeft een trillingsmassage om je te helpen relaxen en onthaasten, terwijl de automatische nek- en lendensteun en verstelbare hoofd- en voetsteunen verzekeren dat je lichaam altijd wordt ondersteund, in welke positie je ook slaapt. Alle functies van VINDÖ kunnen worden bediend met de VINDÖ-app, die spraakopdrachten ondersteunt, of met de afstandsbediening.


Flexibiliteit en functionaliteit ineen

Buiten dat de maatwerkkasten van Novamobili een lust voor het oog zijn en toonbeeld van Italiaans Design, zijn ze bovenal flexibel in te zetten en ontworpen om de ruimte te (her)definiëren en te organiseren. Door de uitgebreide keuze aan afwerkingen, handgrepen en accessoires kun je zelf je favoriete look bepalen. Je kunt kiezen uit diverse deursystemen: schuifdeuren, vlak (over elkaar) schuivende deuren of draaideuren.


Al meer dan een eeuw met de hand gemaakte matrassen met ongeëvenaard comfort

Al meer dan 100 jaar vervaardigt Vispring al haar bedden, tegen de trend van automatisering van productieprocessen in, met de hand. Ze worden stuk voor stuk handmatig gestikt, gevuld en de pocketveren worden met dezelfde gebogen naalden aan elkaar gehecht die al vanaf het begin gebruikt werden.

Voor de hier afgebeelde natuurlijke matrassen is ronduit weelderig materiaal gebruikt: fijne moerbeizijde, lichtgewicht kasjmier en handgekaarde Shetland wol (een Vispring exclusiviteit) – een vacht die ongelofelijk zacht is dankzij het unieke veen- en kustlandschap waar de schapen vertoeven. De ideale mix voor een ongeëvenaard comfort. Bedden waarop u in een weldadig diepe slaap kunt wegzinken. Door de blijvende natuurlijke veerkracht van paardenhaar is het net alsof je miljoenen extra veertjes toevoegt aan de matras die daardoor tientallen jaren uitermate comfortabel blijft.

Verkrijgbaar bij:
Truste Slaapcomfort
Woonpromenade ‘De Isselt’
Brabantsestraat 2
3812 PJ Amersfoort
T: 033-476 77 97
E: info@truste.nl
W: truste.nl