Duofuse

Denk bij het creëren van een duurzame stijlvolle tuin aan enkele belangrijke basiselementen. Langdurig mooi, onderhoudsvriendelijk, ecologisch, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, het is allemaal terug te vinden bij de afscheidingen en terrasplanken van Duofuse.

Denk bij het creëren van een duurzame Een tuinafscheiding van Duofuse zorgt voor privacy en veiligheid. Dankzij de dichte structuur van de planken kan je er niet doorheen kijken en heb je optimale privacy. Daarnaast is deze ook winddicht en zorgt de afscheiding voor reductie van omgevingsgeluid. De afscheidingen zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: tand en groef (glad profiel) of lamellen.

De Duofuse terrasplanken zijn verkrijgbaar in diverse designs en het ideale product als afwerking voor uw terras, aanlegsteiger of rondom een zwembad. Door de samenstelling en bewerking van de terrasplanken blijven de planken stroef wanneer deze nat worden. Mochten de planken vervuild raken, dan zijn ze gemakkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger of borstel. Andere vormen van onderhoud zijn niet nodig.

Een dakterras of balkon? Ook daar zijn de Duofuse terrasplanken, in combinatie met het Duofuse aluminium onderconstructie systeem dé oplossing. Het is qua gewicht een van de lichtste systemen , verkrijgbaar voor toepassing in dakterras of balkon en ook nog demontabel. Dit biedt de mogelijkheid om na plaatsing reparaties te doen aan de onderliggende dakconstructie of om achteraf nog verlichting aan te brengen.

Duofuse afscheidingen en terrasplanken zijn verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren waardoor altijd de juiste sfeer kan worden gecreëerd: Graphite Black, Stone Grey, Wenge Brown en Tropical Brown. Alle producten zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, kleurvast en onderhoudsarm. Het houtcomposiet waaruit de planken vervaardigd zijn bestaat uit een mengeling van houtmeel en PVC, wat een ijzersterke combinatie biedt en de voordelen van beide materialen versterkt.

Al deze voordelen komen voort uit de materiaalsamenstelling en productie van grondstof tot eindproduct in België. Dit hoogwaardige karakter wordt ondersteund met 10 jaar garantie.

Duofuse is een duurzaam en recycleerbaar alternatief voor bijvoorbeeld hout. Deze duurzaamheid wordt bevestigd door het onafhankelijke PEFC keurmerk dat is verstrekt voor Duofuse producten.

Voor advies en voor het beleven van de Duofuse producten kunt u terecht bij de showtuinen van gespecialiseerde Duofuse dealers. Kijk voor adressen onder het tabblad “verdelers” en meer inspiratie op www.duofuse.nl