Finch Outdoor Kitchen – van speklapje naar Bourgondisch leven

De winterperiode is achter de rug en volgens goed Nederlands gebruik steken we de handen weer uit de mouwen om de tuin een make-over te geven.

Waar jaren geleden de garage of schuur nog als opslag diende voor Van speklapje naar Bourgondisch beleven de standaard tuintafel met stoelen, heeft deze geleidelijk aan plaats gemaakt voor een luxe lounge set.Een trend die zich steeds verder ontwikkelt waarbij het realiseren van extra outdoor leefruimte het doel is.In de veilige omgeving van de eigen tuin wordt er steeds vaker gekeken naar toepassingen en invullingen die een gezellige sfeer creëren waarbij het sociale aspect van buiten leven een belangrijke rol speelt. De gerede twijfel of vakantie in het buitenland dit jaar wel of niet mogelijk is en de heerlijke zomermaanden in eigen land, zijn redenen waarom tuinontwikkeling een enorme piek doormaakt.

Met het oplopen van de temperatuur begint menigeen ook de eerste tekenen van barbecuekoorts te vertonen.We zijn allemaal bekend met het zwart geblakerde speklapje, de nog net niet gare hamburger of het knapperige worstje waarmee wij vol trots onze gezinsleden of gasten willen verwennen.Barbecueën is in de eerste plaats een ingeburgerde “culinaire” activiteit die bij de eerste zonnestralen een welkome afwisseling biedt om in de buitenlucht gezellig samen te socialiseren onder het genot van een hapje en een drankje.

Met de groeiende populariteit van buiten leven is er een duidelijke stijgende lijn te zien in de verkoop van barbecues waarin het kamado- model, een keramische ronde of ovale barbecue, met afstand het meest populair is.De door ons zelf toegekende titel “master barbecueër” heeft in veel gevallen plaatsgemaakt voor de term “barbecue chef” waarbij het bereiden van vlees- en visgerechten, vegetarische lekkernijen, groenteschotels en andere culinaire hoogtepunten het populaire speklapje verdrongen heeft van de 1e plaats.Dit alles bij voorkeur in een prettige, gezellige en sfeervolle vertrouwde omgeving.

Het creëren van deze ultieme bourgondische belevenis is een trend waarin een groot deel van woningbezitters zich kunnen vinden. De achterdeur maakt plaats voor openslaande tuindeuren, de parasol wordt vervangen door een overkapping en een serre zorgt voor meer leefruimte.Gemene deler in dit alles is genieten van het buitenleven waarbij de financiële opwaardering van onze woning een prettige bijkomstigheid is.Om deze redenen is er een toename zichtbaar in de aanschaf van custom designed outdoor keukens en lounge ruimtes.

Waar deze mogelijkheid jaren geleden in de publieke beeldvorming slechts weggelegd was voor de rich & famous is het laten aanpassen van de tuin naar een ware outdoor living omgeving met de introductie van Finch outdoor kitchens bereikbaar voor nagenoeg iedereen.

Ondernemer en initiator van Barbecueplein.nl Wim Vink, heeft met zijn jarenlange ervaring als chefslager bij Albert Heijn en als distributeur van o.a. de bekende merken PrimoGrill en Big Green Egg, in 2020 de stap genomen om in de behoefte van de consument te voorzien. In samenwerking met een van Nederlands meest gerenommeerde interieurbouwers biedt Wim Vink de mogelijkheid aan om volledig custom designed buitenkeukens te realiseren.

Om aan nagenoeg alle wensen van de klant te kunnen voldoen wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen waarbij natuursteen en Volkern de kwalitatieve basis vormen. __

Modulaire keuzemogelijkheden in combinatie met unieke designs en ideeën zorgen voor de ultieme invulling voor de klant.Met diverse kleuren en stijlen waaronder een landelijke uitstraling, moderne looken- feel of minimalistische indeling wordt er een sfeer gerealiseerd volledig afgestemd op de individuele wensen.

Als distributeur van diverse merken met een zeer ruim assortiment kan Wim Vink in overleg de ideale invulling realiseren op het gebied van barbecues, grills, pizza ovens, coolers en overige apparatuur. De keuze uit het overcomplete aanbod aan accessoires en de mogelijkheid tot invulling van unieke elementen maken van Finch Outdoor Kitchens de ideale partner voor uw buitenkeuken of outdoor living space.

Een volledig opgemaakte 3D presentatie geeft een goed beeld van de keuken of te realiseren outdoor leef omgeving.Door het gebruik van computergestuurde zaag- en freesmachines in combinatie met handwerk uitgevoerd door professionals, wordt het meubilair inclusief apparatuur tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd en geïnstalleerd. Met Finch outdoor kitchens heeft u uw partner gevonden die van uw tuin een ware “outdoor living experience” maakt.

Een vrijblijvend bezoek van Finch outdoor kitchens is het moment om alle wensen kenbaar te maken en ideeën te bespreken.Ook het laten vervaardigen van extra elementen zoals meubilair, wanden of overkappingen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak: stuur uw mail naar info@finchoutdoorkitchens.com

W: finchoutdoorkitchens.com