Goede redenen voor een GLATZ parasol

Eigenlijk is er geen goede reden te bedenken om niet te kiezen voor een GLATZ parasol. Het merk kan immers al 125  jaar lang bogen op Zwitserse kwaliteit en in die periode opgedane kennis. Iedere parasol van GLATZ is ontworpen door een team van ontwikkelaars in Zwitserland. Bedieningsgemak en comfort staan hierbij voorop, wat je terug ziet in de ergonomische functies. Veel van de besturingscomponenten hebben internationale patenten en vind je dus nergens anders. Veiligheid staat in alle opzichten voorop: alle modellen geven een bescherming 98% tegen UV-straling van de zon.

GLATZ parasols zijn verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende modellen zonneschermen, de meeste verkrijgbaar in drie verschillende vormen. Het assortiment kent een brede keus aan maten en door de 76 verschillende kleuren is er voor iedere smaak een GLATZ.

GLATZ heeft de ideale oplossing voor elke locatie en biedt een verscheidenheid aan optionele accessoires. Van modulaire kachels, verlichtingsarmaturen, motoraandrijvingen, parasoltafels, beschermkappen, afstandsbedieningen, stopcontacten, dakgoten, sokkels en montageplaten tot bistrotafels die aan de parasolpaal kunnen worden bevestigd: voor elk model is een compatible accessoire.

De comfortabele parasol ALU TWIST

Gebruiksgemak, technologie en design worden perfect gecombineerd in deze middenpaal-parasol, de ALU TWIST! De kap kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met de ‘Twist’-hendel en onder elke hoek worden ingesteld met behulp van het draaimechanisme. De hoes is vervangbaar en dankzij de flexibele stangkoppen, zelfspannend. Het frame en de stangen zijn gemaakt van natuurlijk geanodiseerd aluminium. De ALU TWIST is ideaal voor onregelmatig gevormde zithoeken of als aanvulling op grote parasols, en geeft elke lounge of tuin een tijdloos, modern tintje.

Het kleine 360° zonnescherm SUNWING® C +

Niet voor niets eindigde het vorige model bovenaan in zijn categorie in de Stiftung Warentest-kwaliteitstest voor consumenten. Dit model is een hit van GLATZ. Rond of vierkant, de functionele SUNWING® C + in natuurlijk geanodiseerd aluminium overtuigt qua ergonomie en design. De luifel kan aan beide zijden worden versteld met een zelfvergrendelend krukmechanisme in stappen van 18° tot maximaal 90° en de ronde paal kan 360° draaien in de basis. De hoes is verwisselbaar en zelfspannend dankzij de flexibele stangkoppen..

De perfecte balans FORTELLO®

De FORTELLO® is ideaal voor hotels en restaurants: eenvoudig te bedienen dankzij het tegengesteld draaiende servo-openingsprincipe. Dit lichtgewicht zonnescherm met een scheidingspaal kan ook gemakkelijk worden vervoerd en opgeruimd. De FORTELLO® is robuust van ontwerp en is bestand tegen windsnelheden tot 100 km/u en kan op verzoek worden uitgerust met een OSYRION®-lamp. De FORTELLO® biedt niet alleen de best mogelijke
bescherming tegen zon en regen, maar is ook een ideale plaats voor reclamelogo’s.

De grote 360°-zonwering SOMBRANO® S +

De SOMBRANO® S + is het enige zonnescherm met vrije arm dat automatisch opent en zich horizontaal aanpast wanneer u aan de hendel draait. Het biedt indrukwekkende technologie, een geweldige werking en hoogwaardige materialen. De SOMBRANO® S + kan eenvoudig worden geopend en gesloten met de afneembare handbediende hendel. De luifel kan aan beide zijden 54° worden gekanteld in stappen van 18° met behulp van de kantelstang en worden vergrendeld in de gewenste positie. De SOMBRANO® S + kan ook 360° worden gedraaid dankzij de draaibare basis met kogellagers.

De multifunctionele allrounder PENDALEX P +

De PENDALEX® P + is een meesterwerk van techniek: de technologie, handling en hoogwaardige materialen, zoals aluminium, glasvezelversterkte TSG-kunststof en gegalvaniseerde, gepoedercoate veerstalen veerpoten, zijn ontworpen voor intensief gebruik. Deze parasol wordt geopend en gesloten met een krukmechanisme. Dankzij een gasdrukveer in de paal kan de hoogte van de parasol eenvoudig worden aangepast. Met het kogelgewricht kunt u de luifel tot 90° in alle richtingen kantelen en is 360° rotatie rond de paal mogelijk.

De klassieke ALEXO®

Deze parasol is tijdloos. GLATZ produceert al meer dan acht decennia het Zwitserse designicoon ALEXO®. Zelfs op afstand geeft de bovenkant van de paraplu – met of zonder ruches – aan dat hier vakmanschap wordt gevierd. Andere kenmerken zijn een rond frame en een gelakte essenhouten steunpaal. Met zijn vernikkelde koperen tandwielverbinding en lange middenpaal kan de luifel in verschillende hoeken worden gekanteld in lijn met de stand van de zon..

Verkrijgbaar bij:
Alloutdoor exclusieve tuinmeubelen en parasols
Bestseweg 33
5688 NP Oirschot
T: 0499-57 01 47
E: info@alloutdoor.nl
W: alloutdoor.nl / schaduwparasols.nl