Ittalum – investeren in buiten leven

We besteden onze vrije tijd steeds meer rondom ons eigen huis. Sterker nog, we werken tegenwoordig ook steeds meer of geheel vanuit huis. Wonen, leven, werken en genieten moet gecombineerd kunnen worden en het liefst op dezelfde plek. Een flexibele tuinkamer van Ittalum met schuifdak biedt dé oplossing voor een heerlijke extra ruimte waar heel het jaar door gebruik van wordt gemaakt. Dit schuifdak kan bevestigd worden aan uw woning of geïntegreerd in een bestaande veranda.

De een wil meer woonruimte, de ander meer contact met buiten.
Waarom blijven dromen? Wie kiest voor een tuinkamer van Ittalum slaat beide vliegen in één klap.

Innovatief schuifdak met vele voordelen De ongeïsoleerde schuifdaken van Ittalum zijn niet alleen mooi, maar brengen ook nog veel andere voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld eens aan de hete zomers, waarbij u de warme lucht gemakkelijk naar buiten laat. In de winter helpt het schuifbare dak bij het ventileren van de tuinkamer. Door het dak open te schuiven kunt u de tuinkamer gemakkelijk reinigen en ook nog bij de bovenverdieping van uw huis voor het onderhoud van de ramen, kozijnen en dakgoten.

Door de glazen wanden wordt de tuin bij de kamer betrokken en andersom. Met een klein zonnestraaltje warmt de tuinkamer zo op en is de temperatuur al snel aangenaam. Liever in de schaduw zitten en de warmte uit  uw huis houden? Kies dan voor een zonwering. In de winter biedt een heater uitkomst om het nog aangenamer te maken. Zo is de tuinkamer jaarrond een heerlijke plek om ‘buiten’ te leven.

Haal meer uit uw woning met een tuinkamer Denk aan een vergroting van uw terras, een extra (werk)ruimte, speelruimte of lounge. Een tuinkamer met schuifdak is dus echt iets om te overwegen, want investeren in eigen wooncomfort is op dit moment hot. Daarnaast is het een meerwaarde voor de woning.

De missie van een Ittalum specialist is om samen met u op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor een bijzonder woonconcept. De ervaren specialisten hebben al veel, soms op het eerste gezicht onmogelijke, oplossingen bedacht om het comfort in de tuinkamer zo optimaal mogelijk te maken. Het schuifdak wordt helemaal op maat gemaakt, dus ook wanneer u aparte hoeken heeft in uw huis of tuin. Een schuifdak van Ittalum wordt verwerkt in een onderhoudsvrije aluminium constructie van de hoogst haalbare kwaliteit.

Integreren  Schuifdak?
Overkapping met elektrisch glazen schuifdak
Heeft u een bestaande houten veranda, maar zou u daar meer licht in willen hebben en ook de mogelijkheid om de warmte af te voeren? Ga in gesprek met een specialist!

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website www.ittalum.nl en vraag een gratis brochure aan.
Vermeld bij uw aanvraag de code VILLADARTESELECTED.

Ittalum | Producent van schuifbare daken
T: 0228 54 21 94
W: ittalum.nl