Ticra Outdoor

Beleef onze Scandinavische  manier van buitenleven

Ons alledaagse bestaan is doorgaans jachtig en druk. We nemen meestal geen tijd om écht tot rust te komen. Maar sinds het voorjaar van 2020 is er een trend ontstaan. Steeds vaker wordt er geïnvesteerd in achtertuinen. Massaal worden deze omgetoverd tot een wellness paradijs door een hottub of buitensauna te plaatsen. Nu het voorjaar eraan komt merkt Ticra Outdoor dat er weer behoefte is om de ontspanning en gezelligheid van binnen naar buiten te verplaatsen.

Skargards Rojal Hottub (foto credit: Eniko Kirkwood)

De beleving van een houtgestookte hottub

Een houtgestookte hottub van het Zweedse merk Skargards is een ware eyecatcher voor in de tuin en zorgt voor veel plezier en ontspanning bij jong en oud . De ontspanning begint al bij het opstoken van het vuur. Door het geknetter en de geur van brandend hout ervaar je het ultieme buitenleven gevoel. Het werkelijke genieten ervaart u natuurlijk wanneer u plaats neemt in het warme bad en even tijd voor u zelf heeft.

Comfortabele hottubs

De Skargards hottub biedt een comfortabele en aangename ervaring. In een hottub zit je namelijk niet uren stil, maar je beweegt veel. Je loopt vaak in en uit om een drankje te pakken of even af te koelen. De hottubs beschikken over een zachte ronde rand, die het makkelijker maakt om in en uit te stappen en is daarnaast zeer comfortabel als hoofd- en armleuning.

Pure Cube Sauna incl. douche

Ergonomische vormgeving

De rugleuning heeft een holle vorm met een schelpvormig zitvlak. Dit zorgt voor een prettige optimale ondersteuning voor de benen.

Skargards Rojal – Een ingenieus ontwerp

De houtkachel van de Skargards Rojal bevindt zich geïntegreerd tussen de houten lambrisering en de badkuip. Dit ingenieuze ontwerp creëert een open badzone. De hottubs hebben geen begrensde zitplaatsen, waardoor het aantal personen dat tegelijk in het bad kunnen flexibel is.

Een oase van rust

Na een lange werkdag loopt u naar uw favoriete plek in de tuin, daar staat een warme sauna op u te wachten. U trekt de deur open en een warme deken van stoom komt u tegemoet. Een saunasessie is een heerlijke manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en hectiek om u heen. Door de warmte, rust en geur waant u zich in een ontspannen bubbel.

Naast dat het ontspannen is, heeft het nemen van een sauna nog meer voordelen: • Kom volledig tot rust en voorkom spanning en stress
• Laat de vermoeide spieren ontspannen
• Verhoogt de natuurlijke weerstand

Luna Sauna

Canadees Red Cedar

Er is niets mooier dan een originele Canadese buitensauna, vervaardigd uit Red Cedar. In samenwerking met een Canadese fabrikant levert Ticra Outdoor sauna’s die hun gelijke niet kennen.

Red Cedar is een prachtig en duurzaam houtsoort en biedt vele voordelen ten op zichte van andere houtsoorten:
• Red Cedar heeft antibacteriële eigenschappen en natuurlijke oliën.
• Het is een zeer sterk houtsoort dat weinig krimpt of zwelt.
• Het kan goed tegen diverse weersomstandigheden. Zowel tegen kou, vocht en warmte.
• Cedarhout heeft van nature een specifieke geur, die bij geen enkele andere houtsoort vrijkomt. Deze wordt als zeer rustgevend ervaren.

Ontspan, relax en geniet!

Om van iedere achtertuin of dakterras een wellness paradijs te maken heeft Ticra Outdoor verschillende vormen buitensauna’s in het assortiment. Zoals de authentieke barrel sauna, de iconische sauna pod, de traditionele Finse saunakota, de panoramische Pure Cube sauna en de moderne Luna sauna.

Polar Grill High Base M6

Meer dan alleen een BBQ

Naast een compleet wellness assortiment biedt Ticra Outdoor ook de Finse Polar Grill aan. De Polar Grill is meer dan alleen een barbecue, de grill kan namelijk ook worden gebruikt als terrashaard. Naast verwarmen en grillen kan je de grill ook gebruiken om te koken, roosteren en vlees of vis te roken. De grills zijn samengesteld van elektrolytisch verzinkt staal en zijn behandeld met hittebestendige verf waardoor ze een extreem lange levensduur hebben.

Laat u inspireren in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag de wellness producten bekijken, voelen en ervaren? U bent van harte welkom in de showroom in Dronten.
Alle wellness producten van Ticra Outdoor zijn het hele jaar door te gebruiken, waardoor u zelfs middenin de winter, ook wanneer het sneeuw kraakt onder uw voeten, optimaal geniet van uw tuin!

Sauna Pod

Over Ticra Outdoor: Sinds 2009 staat Ticra Outdoor voor u klaar! Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op vakkundig advies en zijn wij in staat om een product samen te stellen dat voldoet aan alle wensen. Specialist in hottubs, buitensauna’s, Camping Pods, Finse Kota’s en Polar Grill.

Ticra Outdoor
T: 0321 31 15 64
E: info@ticraoutdoor.com
W: ticraoutdoor.com