Waterair – zwemklaar in twee weken tijd

Voor het genieten van warme temperaturen hoeven we allang niet meer naar zuidelijk gelegen landen te gaan. Een rechtstreeks gevolg van de steeds warmere zomers is dat investeren in een zwembad in de eigen achtertuin steeds aantrekkelijker wordt. Voor het genieten van warme

Met een zwembadpakket van het Franse merk Waterair, bestaande uit een zwembad met stalen wandpanelen, pomp, filter en waterbehandelingssysteem, maak je je droom werkelijkheid. Het pakket is zo samengesteld dat handige mensen het zwembad geheel zelfstandig kunnen installeren. Maar geen nood: een professionele zwembadbouwer schiet je graag te hulp. Je kunt er zelfs voor kiezen het bad zelf te bouwen en een installateur in te huren voor het technische werk. Behalve het ontvangen van een gepersonaliseerde offerte van Waterair in Mijdrecht (Utrecht) kun je ook gebruik maken van een kosteloos en vrijblijvend plaatsingsadvies op locatie.

Geen haakse hoeken

De afgeronde hoeken zorgen van alle Waterair zwembaden voor een optimale watercirculatie. Het water stroomt keurig rond, wordt optimaal gefilterd en dat alles vereenvoudigt het onderhoud. Tevens zorgen de ronde hoeken ervoor dat er zich geen vuil ophoopt, in tegenstelling tot haakse hoeken.

20 jaar garantie

Als uitvinder van zwembaden met een frame van gegolfd staal geeft Waterair maar liefst minimaal 20 jaar garantie op de structuur van hun zwembaden. Om je een beeld te geven: het frame is net zo sterk als 45 cm beton. Meer dan 100.000 tevreden consumenten hebben in de meer dan 45 jaar al kennis mogen maken met, en genoten van, deze technologische innovatie.

Geen heiwerk

Door het gepatenteerde constructiemateriaal van het bad, komt er vaak geen heiwerk of beton aan te pas. Binnen twee weken tijd is het zwembad geheel zwemklaar en kun je je eerste van vele duiken nemen. Je hebt hierbij de keus uit maar liefst 90 modellen in meer dan 200.000 varianten. Laat je inspireren door een demobad op locatie bij Waterair en kies dan ook gelijk de juiste accessoires.

Meer informatie:
Waterair Nederland
Communicatieweg 17
3641 SG Mijdrecht
T: 06 46 82 85 05
T: 0297 23 36 30
E: info@AlvaEdison.nl
w: waterair.com/nl

Foto’s: Waterair Nederland